Skip to main content

Αχτσιόγλου: Κοινωνικός κανιβαλισμός η ανάρτηση της Athens Voice

Η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε πυρά κατά του μέσου για τον τρόπο που παρουσίασε την αυτοκτονία της νοσηλεύτριας στο νοσοκομείο Νίκαιας.

Πυρά κατά της ιστοσελίδας «Athens Voice» αναφορικά με τον τρόπο που παρουσίασε της αυτοκτονία της νοσηλεύτριας στο νοσοκομείο Νίκαιας εξαπέλυσε διαδικτυακά η Έφη Αχτσιόγλου.

Μάλιστα, η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, με ανάρτησή της στο Facebook, αναφέρει πως είχε δεχθεί πρόταση ώστε να παραχωρήσει συνέντευξη στο εν λόγω μέσω ωστόσο η στάση της απέναντι στο τραγικό περιστατικό την οδηγεί στην ακύρωσή της.

«Η σημερινή ανάρτηση της Athens Voice (official) που λοιδωρεί μια νεκρή μετανάστρια- καταδεικνύει τον μεγαλύτερο κίνδυνο που μας απειλεί: τον κοινωνικό κανιβαλισμό. Αυτό είναι τελικά το σημείο συνάντησης του ρατσισμού, του σεξισμού και της ταξικής υπεροψίας. Και με αυτό το σύμπαν δεν υπάρχει κανένα περιθώριο διαλόγου», έγραψε χαρακτηριστικά το στέλεχος της κυβέρνησης για να συμπληρώσει:

«Πριν λίγες μέρες είχα δεχτεί την πρόταση να παραχωρήσω μια συνέντευξη στην Athens Voice παρότι ο λόγος της συχνά είναι εξαιρετικά κατεδαφιστικός έναντι της κυβέρνησης. Προφανώς μετά τα σημερινά, ακύρωσα την συνέντευξη. Είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω. Γιατί εδώ δεν πρόκειται για πολιτική διαφωνία. Εδώ πρόκειται για απανθρωπιά».