Skip to main content

ACT: Δεύτερος κύκλος Diploma in Digital & Social Media Marketing

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν για την προβολή και την προώθηση στα ψηφιακά μέσα σε ένα πλήρες πρόγραμμα συνολικής διάρκειας 90 ωρών.

Το πρόγραμμα Diploma in Digital & Social Media Marketing του ACT Lifelong Learning Center επιστρέφει στις 30 Σεπτεμβρίου με τη συμβολή της αμερικανικής διαφημιστικής Fallon και του media agency BGM OMD, μέλος του πολυεθνικού δικτύου Omnicom Group.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν για την προβολή και την προώθηση στα ψηφιακά μέσα σε ένα πλήρες πρόγραμμα συνολικής διάρκειας 90 ωρών. Ακαδημαϊκοί ερευνητές του χώρου, σε συνεργασία με έμπειρα στελέχη της αγοράς από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, εξετάζουν σε βάθος το θέμα και μοιράζονται τα μυστικά τους για την επιτυχία.

Για εγγραφές έως τις 15 Σεπτεμβρίου εξασφαλίζεται η τιμή early bird.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν σε τι να εστιάζουν κατά το στήσιμο μίας ιστοσελίδας, τι να προσέξουν στο SEO, καθώς και τις βασικές αρχές στην προβολή και την προώθηση στα social media, να αποκωδικοποιήσουν τα Google Ads, να παρακολουθήσουν σωστά τα Google Analytics, να ενημερωθούν για τις νέες εξελίξεις στο Email, Mobile & Programmatic Marketing, να συμβουλευτούν τους κανόνες του GDPR.

Δείτε περισσότερα κάνοντας κλικ ΕΔΩ