Skip to main content

ACT: Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να σπουδάσεις το business του αύριο, σήμερα

ACT for a reason. Σπούδασε σήμερα business στο ACT και προετοιμάσου σωστά, με ακαδημαϊκούς που έχουν γνώση της πραγματικής αγοράς

Κάποτε, όλοι πηγαίναμε στην τράπεζα, και περιμέναμε στις ουρές, για κάθε συναλλαγή μας. Κάποτε, διαβάζαμε στα περιοδικά και στις εφημερίδες τα νέα, και ύστερα βλέπαμε στην τηλεόραση το ρεπορτάζ. Κάποτε, για να αγοράσουμε κάτι από το εξωτερικό, έπρεπε να είχαμε κάποιο φίλο μας, που θα μας το αγοράσει και θα το φέρει. Κάποτε, έπρεπε να περιμένουμε το ταχυδρομείο να μας φέρει τα δείγματα από τα προϊόντα προτού τα πουλήσουμε.

Τώρα όμως τίποτα από αυτά δεν ισχύει. Σήμερα κάνουμε όλες τις συναλλαγές μας ηλεκτρονικά. Όχι από τον υπολογιστή, αλλά από το κινητό. Σήμερα, αγοράζουμε ό,τι θέλουμε από όπου θέλουμε και μας το στέλνουν στο σπίτι. Σήμερα, δεν χρειάζεται να είμαστε παρόντες για να γίνει μια δουλειά ή μια συμφωνία, αλλά κάνουμε μια ομαδική βιντεοκλήση και λύνουμε το πρόβλημα. Σήμερα, μαθαίνουμε ό,τι συμβαίνει σε πραγματικό χρόνο. Σήμερα, αντιδράμε και επηρεάζουμε τις μελλοντικές τάσεις όσο ποτέ άλλοτε. Αυτός είναι ο χώρος του σύγχρονου Business.

Ακόμα και στην εποχή της κρίσης, οι ευκαιρίες υπάρχουν, τόσο για τα στελέχη που πραγματικά είναι έτοιμα για να αρπάξουν την ευκαιρία που θα τους παρουσιαστεί, αλλά και για τον νέο επιχειρηματία, που μπορεί να δει μπροστά. Οι νέες τάσεις της αγοράς είναι μέρος της προετοιμασίας που λαμβάνουν οι φοιτητές του ACT στα προγράμματα Bachelor’s in Business Administration και MBA. Η τέχνη του μάνατζμεντ, του επιχειρείν, του ψηφιακού μάρκετινγκ, των παγκόσμιων χρηματοοικονομικών είναι αντικείμενα που διδάσκονται και αποκτούνται ως δεξιότητες, κάτι που καθιστά τους φοιτητές που τα παρακολουθούν έτοιμους για τις απαιτήσεις της διαρκώς μεταβαλλόμενης αγοράς. Με 4 διαφορετικές κατευθύνσεις σε προπτυχιακό και 4 σε μεταπτυχιακό επίπεδο, οι φοιτητές του ACT έχουν την ευελιξία να χαράξουν το δικό τους δρόμο στο business από νωρίς και να παρακολουθήσουν τις πιο περιζήτητες και ανταγωνιστικές πτυχές του σε βάθος.

ACT for a reason. Σπούδασε σήμερα business στο ACT και προετοιμάσου σωστά, με ακαδημαϊκούς που έχουν γνώση της πραγματικής αγοράς, για να μπορείς και εσύ με τη σειρά σου να ανταποκριθείς σε κάθε πρόκληση που σου επιφυλάσσει το μέλλον.

Μάθε περισσότερα για τα προγράμματα Bachelor’s in Business Administration στο www.act.edu/business και το πρόγραμμα MBA στο www.act.edu/MBA.