Skip to main content

«Αδειάζει» Σημίτη ο Πάγκαλος

Αποτυχημένη χαρακτηρίζει τη δεύτερη τετραετία της διακυβέρνησης Σημίτη ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, υπογραμμίζοντας πως το κουτί της Πανδώρας για τις μίζες έχει ανοίξει.
Αποτυχημένη χαρακτηρίζει τη δεύτερη τετραετία της διακυβέρνησης Σημίτη ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, υπογραμμίζοντας πως το κουτί της Πανδώρας για τις μίζες έχει ανοίξει, πρέπει να περιμένουμε ωστόσο τα πορίσματα των Εξεταστικών.

«Η αποτυχία του ΠΑΣΟΚ, που ήταν και αποτυχία του μεγάλου εκσυγχρονιστικού εγχειρήματος του ελληνικού λαού από το 2000 έως το 2004, οφείλεται στο ότι βαθμιαία η αλληλεγγύη που υπήρχε μεταξύ των ηγετικών στελεχών του μετεβλήθη σε συνενοχή», τονίζει σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής, συμπληρώνοντας «τη διαφθορά τότε την έβλεπα, την ακουμπούσα, ερχόταν και με έβρισκε με την έννοια ότι τα θύματά της διαμαρτύρονταν».

Παράλληλα, δεν έλειψε να ασκήσει έντονη κριτική στο ΚΚΕ, δηλώνοντας ότι με τη στάση του δημιουργεί πρόβλημα στον ελληνικό τουρισμό. «Πρόθεσή τους είναι να επιβάλουν στην Ελλάδα τη δικτατορία τουπρολεταριάτου. Όταν κανείς σκέφτεται τον υποκειμενικό παράγοντααυτής της εξέλιξης με το σημερινό ΚΚΕ, με τους γραφειοκράτεςυπαλληλίσκους του Περισσού και την κυρία Παπαρήγα σε ρόλο επαναστατικούηγέτη, είναι γελοία πράγματα», υπογραμμίζει.

Τέλος, ανακοίνωε ότι η σύζυγός του θα είναι υποψήφια στις δημοτικές εκλογές, «με το δικό της όνομα, όχι με το δικό μου».