Skip to main content

Αδερφή Πισπιρίγκου: Αν μου φέρουν βίντεο να δίνει κεταμίνη θα μπω εγώ για ανθρωποκτονία

«Αν μου φέρουν βίντεο που δείχνουν τη Ρούλα να χορηγεί κεταμίνη, μετά θα μπω εγώ μέσα για ανθρωποκτονία από πρόθεση», είπε η αδερφή της.

Toν δρόμο για τη φυλακή παίρνει σήμερα το πρωί η Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά τη χθεσινή μαραθώνια απολογία της. Η αδερφή της, Δήμητρα Πισπιρίγκου, μίλησε στην Ανθή Βούλγαρη για όσα κατηγορούν την 33χρονη.

«Είμαι χάλια. Ακούω από δημοσιογράφους ότι έχω μπει στο κάδρο, από δικηγόρους έχω άλλες πληροφορίες. Και για κατάθεση να με καλέσουν θα τους απαντήσω τα πάντα. Στη δικογραφία υπάρχουν πολλές ασάφειες από τους γιατρούς. Προκύπτει ότι η κεταμίνη χορηγήθηκε κατά τη διάρκεια της ανάνηψης», σημείωσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Για την εκταφή της Τζωρτζίνας προκειμένου να εξεταστεί το τάμπλετ που φέρεται να έβαλε στο φέρετρο η μητέρα της στην κηδεία η Δήμητρα Πισπιρίγκου είπε ότι είναι «τσάμπα κόπος όλο αυτό με το iPad, τίποτα δεν θα βρουν. Το μόνο που θα βρουν είναι Πέππα το γουρουνάκι, Παρά Πέντε και Σεφερλή».

Για την ανάρτηση της 33χρονης στο Facebook, μετά τον θάνατο της Μαλένας, στην οποία έγραφε: «σου έχω στείλει την καλύτερη παρέα… Πρέπει να είσαι πολύ ευτυχισμένη γιαγιά μου πρόσεχέ την όπως πρόσεχες και μεγάλωσες και εμάς…» η Δήμητρα ανέφερε: «Όλοι γράφουν για την ανάρτηση με το δροσερό παράδεισο. Η ανάρτηση έχει γίνει από άλλη γυναίκα που κάηκε το παιδί της στο Μάτι. Η Ρούλα απλά την κοινοποίησε», τόνισε.

«Αν μου φέρουν βίντεο που δείχνουν τη Ρούλα να χορηγεί κεταμίνη, μετά θα μπω εγώ μέσα για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Δεν θα το έκανε ποτέ στα παιδιά, είχε κόλλημα με τα παιδιά», είπε.

Ακούστε μετά το 13:48: