Skip to main content

Ενόχληση αδελφού της Κορακάκη για το «τα θαλάσσωσε» δημοσιογράφου στην ΕΡΤ (vid)

«Η δήλωση του δημοσιογράφου για το "θαλάσσωμα" απαξιώνει όλη την υπερπροσπάθεια της Άννας», τόνισε ο αδερφός της, Διονύσης Κορακάκης.

Την πικρία του για το σχόλιο που έκανε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Δημοσθένης Καρμοίρης για την αδερφή του Άννα Κορακάκη εξέφρασε ο Διονύσης Κορακάκης.

Η Άννα Κορακάκη κατέλαβε την 6η θέση στον τελικό των 10 μέτρων αεροβόλου στη σκοποβολή, με τον δημοσιογράφο να αναφέρει στην πρωινή εκπομπή της Δημόσιας Τηλεόρασης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ότι «δυστυχώς δεν έχουμε καλά νέα να μεταφέρουμε στους τηλεθεατές μας, καθώς η Άννα Κορακάκη τα… θαλάσσωσε».

Η έκφραση «τα… θαλάσσωσε» ενόχλησε τον Δημοσθένη Κορακάκη, ο οποίος δεν παρέλειψε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τη συγκεκριμένη δήλωση του δημοσιογράφου.

Ο ίδιος τόνισε πως θεωρεί «αδιανόητο» ένας επαγγελματίας αθλητικός συντάκτης να θεωρεί την 6η θέση σε ολυμπιακούς αγώνες θαλάσσωμα.

Σημείωσε πως έμειναν έκπληκτοι με τη δήλωση αυτή καθώς «απαξιώνει όλη την υπερπροσπάθεια της Άννας, αλλά και κάθε αθλητή που θα φέρει κάποια αντίστοιχη επιτυχία».

Δείτε το βίντεο μετά το 8.25: