Κυριακή 18 Αυγούστου 2019
x

ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΔΑΓΚΩΣΕ ΕΞΑΧΡΟΝΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ (ΦΩΤΟ)

Ο άτυχος μαθητής απέχει προς το παρόν από τα μαθήματά του, καθώς τα τραύματα είναι αρκετά βαθιά, ενώ υπέστη σοκ μετά το συμβάν

Επίθεση από αδέσποτο σκύλο δέχτηκε ένα εξάχρονο αγόρι στον Λαγκαδά, την ώρα που ετοιμαζόταν να εισέλθει στο σχολείο του, το 2ο δημοτικό Λαγκαδά. Το αγόρι μεταφέρθηκε αιμόφυρτο στο Κέντρο Υγείας Λαγκαδά, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, σύμφωνα με το Lagadas.net.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι γονείς του εξάχρονου παιδιού, που επιθυμούν να κρατήσουν την ανωνυμία τους, καταγγέλλουν τη δημοτική αρχή για αδιαφορία στο θέμα της διαχείρισης των αδέσποτων ζώων, ενώ αναφορά του συμβάντος έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα Λαγκαδά και καταγγελία προς τον Δήμο Λαγκαδά. Ο μαθητής απέχει προς το παρόν από τα μαθήματα του, καθώς τα τραύματα είναι αρκετά βαθιά, ενώ υπέστη σοκ μετά το συμβάν.

Όπως αναφέρει το Lagadas.net, το περιστατικό δεν είναι μοναδικό για την τοπική κοινωνία του Λαγκαδά, καθώς σε καθημερινή βάση πολίτες καταγγέλλουν επιθετικές συμπεριφορές από αγέλες αδέσποτων σκυλιών που κυκλοφορούν ανενόχλητα στην πόλη του Λαγκαδά και εκφοβίζουν πολίτες.

Την περασμένη εβδομάδα σκύλος ράτσας ροντβαιλερ επιτέθηκε σε νεαρό κορίτσι, ενώ μαθητής του ΕΠΑΛ Λαγκαδά δέχτηκε επίθεση από αδέσποτο σκύλο που τον δάγκωσε στον επαρχιακό δρόμο Λαγκαδά - Λαγυνών. Χθες, 15χρονος μαθητής δέχτηκε επίθεση από άγριο σκύλο στην περιοχή της Μητρόπολης Λαγκαδά, σημείο που αποτελεί στέκι σκύλων καθώς σιτίζονται από κατοίκους που μένουν εκεί. Οι καταγραφές στο βιβλίο συμβάντων του Αστυνομικού Τμήματος Λαγκαδά είναι συνεχείς από ανθρώπους όλων των ηλικιών που αναφέρουν αναίτιες επιθέσεις σκύλων στην πόλη του Λαγκαδά.

Κινητοποίηση υπήρξε και από τον διευθυντή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λαγκαδά Παρασκευά Πινέλη, που ενημέρωσε τη δημοτική αρχή και τη σχολική επιτροπή για την κατάσταση των αδέσποτων που κυκλοφορούν έξω από το χώρο του σχολείου και στους παρακείμενους δρόμους ζητώντας λύση.

Φωτογραφία αρχείου

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ