Skip to main content

Αδέσποτος σκύλος δάγκωσε ασθενή στο νοσοκομείο του Κιλκίς

Καταγγελία για «εξαγριωμένο» αδέσποτο σκύλο που επιτέθηκε και δάγκωσε επισκέπτη ασθενή στο πόδι στον προαύλιο χώρου του νοσοκομείου του Κιλκίς

Σε μία νέα καταγγελία για τις συνεχιζόμενες επιθέσεις από αδέσποτα, σχεδόν σε καθημερινή βάση, κατά πολιτών, ασθενών και προσωπικού του νοσοκομείου Κιλκίς, προχωρεί το Σωματείο Εργαζομένων του νοσοκομείου.

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλεται, το τελευταίο κρούσμα σημειώθηκε την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στις 13:30 μ.μ., όταν εξαγριωμένος αδέσποτος σκύλος επιτέθηκε και δάγκωσε επισκέπτη ασθενή στο πόδι.

«Ο συγκεκριμένος σκύλος (ημίαιμο Ροτβάιλερ) επιτίθεται αδιακρίτως καθημερινά και σε διάστημα 6 μηνών δάγκωσε 3 πολίτες. Δυστυχώς ο ένας εξ αυτών (μεταμοσχευμένος), τον οποίο δάγκωσε στις 10 Απριλίου 2019, έπαθε μόλυνση και θρόμβωση και κινδυνεύει το πόδι του όπως δήλωσε δημόσια ο ίδιος την 04/10/2019», αναφέρεται στην καταγγελία.

Και προσθέτουν οι εργαζόμενοι: «Από το βιβλίο συμβάντων του Νοσοκομείου και από αναφορές, προκύπτουν περιστατικά με επιθέσεις σκύλων εις βάρος του προσωπικού του Νοσοκομείου (υπάρχει περιστατικό που τα σκυλιά δάγκωσαν γιατρό στο πόδι).

» Τα σκυλιά εισέρχονται ανεξέλεγκτα από αφύλακτες διόδους (κεντρική πύλη, πίσω θύρα), καθότι  από την  08-05-2017, Θυρωρός - τηλεφωνητής  υπάρχει  μόνο τις εργάσιμες ημέρες  και μόνο κατά το πρωινό ωράριο».

«Η κατάσταση πλέον είναι εκτός ελέγχου», καταλήγουν.