Skip to main content

Αδιανόητο: Κουκουλοφόροι πέταξαν μολότοφ μέσα από το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης (vid)

Απίστευτες εικόνες μέσα και έξω από το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης - Πέταξαν μέχρι και μολότοφ τύπου κόμπρα, δηλαδή με ενσωματωμένη εκρηκτική ύλη

Απίστευτες εικόνες εκτυλίσσονται από νωρίς το πρωί έξω από το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, με ομάδα κουκουλοφόρων μέσα από το σχολείο να πετάει μέχρι και βόμβες μολότοφ κατά μελών των φοιτητικών συλλόγων που πραγματοποιούσαν αντιφασιστική συγκέντρωση, έξω από τον χώρο, σε συνέχεια της χθεσινής επεισοδιακής ημέρας.

Όπως διακρίνεται στο βίντεο της Voria.gr, ομάδα ατόμων μέσα από το σχολείο κινήθηκε τρέχοντας με σκοπό να επιτεθεί στους συγκεκριμένους φοιτητές και μέλη αντιφασιστικών συλλόγων, ενώ ταυτόχρονα και η ομάδα κουκουλοφόρων που ήταν έξω από το σχολείο κινήθηκε προς την ίδια κατεύθυνση. Στη συνέχεια εισήλθε στο προαύλιο του σχολείου.



Ταυτόχρονα πετούσαν αντικείμενα, πέτρες, φωτοβολίδες. Οι μολότοφ που ερίφθησαν, τύπου κόμπρα (με συνδεδεμένη εκρηκτική ύλη), ήταν τουλάχιστον τρεις.

Οι ομάδες κουκουλοφόρων που βρίσκονται μέσα στις σχολικές εγκαταστάσεις κινούνται περιμετρικά τους συνεχώς, δημιουργώντας πολλαπλές εστίες έντασης και πετώντας αντικείμενα προς κάθε κατεύθυνση.

Το πρωί οι καθηγητές του ΕΠΑΛ ήλεγχαν στην είσοδο του σχολείου αν είναι μαθητές όσοι εισέρχονταν και παραμένει αδιευκρίνιστο αν τα άτομα που χρησιμοποίησαν το σχολείο ως ορμητήριο για την επίθεση ήταν μαθητές που βγήκαν από τις τάξεις ή εξωσχολικοί που βρήκαν τρόπο να μπουν μέσα στην αυλή.

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη - ΕΠΑΛ Σταυρούπολης: Δύο τραυματίες μαθητές παρέλαβε το ΕΚΑΒ