Skip to main content

Αδειάζει Άδωνι ο Τζιτζικώστας για τα κλειδιά των μαγαζιών: «Λίγη σοβαρότητα…»

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας σχολίασε με δηκτικό τρόπο τη δήλωση Γεωργιάδη για τις αντιδράσεις των επιχειρηματιών της εστίασης.

Δηκτικός ήταν ο σχολιασμός του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, στη δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, σχετικά με τις αντιδράσεις των επιχειρηματιών, που θέλουν συμβολικά να του παραδώσουν τα κλειδιά των καταστημάτων τους.

Ο κ. Τζιτζικώστας μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ «άδειασε» τον κ. Γεωργιάδη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτές οι δηλώσεις δεν βοηθούν. Αδικούν την προσπάθεια της κυβέρνησης. Λίγη περισσότερη σοβαρότητα και λίγο περισσότερος σεβασμός σε αυτούς που αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα δεν θα έβλαπτε».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γεωργιάδης είχε πει αναφερόμενος στην εκδήλωση διαμαρτυρίας των επιχειρηματιών ότι όποιος θελήσει να παραδώσει τα κλειδιά της επιχείρησής του να το κάνει και θα τα πάρει ο ίδιος…

Ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε ότι «μόνη μας ασπίδα για την προστασία από τον κορωνοϊό είναι η αυστηρή τήρηση των μέτρων και ο εμβολιασμός. Για τα εμβόλια ξέρουμε τα προβλήματα που υπάρχουν με τις φαρμακευτικές εταιρείες και τις καθυστερήσεις που υπάρχουν. Αν δεν τηρούμε ούτε τα μέτρα, νομοτελειακά θα έρθουν αυστηρότερα».