Skip to main content

Αδειάζει επικίνδυνα η άμμος στην κλεψύδρα του Ηρακλή

Η άφιξη του Τομ Παπαδόπουλου την ερχόμενη εβδομάδα στην Ελλάδα αναμένεται να ρίξει τίτλους τέλους στη δρομολόγηση των εξελίξεων για τον «Γηραιό».

Η πιθανή άφιξη του Τομ Παπαδόπουλου την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ρίξει τους τίτλους τέλους – θετικά ή αρνητικά- στη δρομολόγηση των εξελίξεων στην ποδοσφαιρική ομάδα του Ηρακλή.

Όπως μεταδίδει ο «Arena», η πρόσφατη ανακοίνωση από την πλευρά της «κυανόλευκης» ΠΑΕ ούτε ικανοποίησε ούτε όμως έδωσε έστω και ένα σημάδι ελπίδας στον κόσμο της ομάδας.

Κι αυτό διότι στην πρόσφατη και πάλι παρουσία του διδύμου Παπαδόπουλου – Καραντώνη στην Ελλάδα δεν πραγματοποιήθηκε καμία συνάντηση ουσίας επί του θέματος.

Ακόμη και στην περίπτωση του ΝΠΣ Βόλου το πολυαναμενόμενο ραντεβού αναβλήθηκε πριν καν οριστικοποιηθεί ενώ στον τελικό των νέων οι δύο πλευρές δεν αντάλλαξαν ούτε καλησπέρα.

Παράλληλα στη Μίκρα επικρατεί κλίμα αποδιοργάνωσης, το προπονητήριο αρχίζει να ρημάζει ενώ με την ολοκλήρωση των προπονήσεων της πρωταθλήτριας Κ19 τα γήπεδα θα θυμίζουν σεληνιακό τοπίο.