Skip to main content

Αδειάζει η κλεψύδρα για την παραμονή του Σάχοβ στον ΠΑΟΚ

Ο Ουκρανός χαφ εξετάζει παράλληλα με την πρόταση ανανέωσης των «ασπρόμαυρων» και τις υπόλοιπες προοπτικές που παρουσιάζονται στην καριέρα του.

Ο νευραλγικός χώρος της μεσαίας γραμμής απασχολεί έντονα τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ τη φετινή μετεγγραφική περίοδο περιμένοντας μάλιστα την απάντηση του Εβγέν Σάχοβ.

Όπως μεταδίδει το «PAOK24», με τον Ουκρανό χαφ υπήρξε εκ νέου ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας το τελευταίο διάστημα και ο «Δικέφαλος» περιμένει την οριστική του απάντηση.

Ο 28χρονος μέσος εξετάζει παράλληλα με την πρόταση ανανέωσης των Θεσσαλονικέων και τις υπόλοιπες προοπτικές που παρουσιάζονται στην καριέρα του ενώ μάλιστα σύμφωνα με όσα φέρεται να μεταφέρει ο παίκτης στους ανθρώπους των «ασπρόμαυρων», η απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών φαίνεται πως παραμένει και αυτή τη στιγμή το ενδεχόμενο να μην συνεχίσει στην Τούμπα δείχνει να προηγείται.

Από την Μικράς Ασίας ξεκαθαρίστηκε στον παίκτη ότι έχει διορία να απαντήσει στις επόμενες 2-3 ημέρες, προκειμένου και αυτή η υπόθεση να έχει οριστική κατάληξη και ανάλογα να σηματοδοτήσει τις απαραίτητες εξελίξεις.

Στόχος είναι η ποιοτική ενίσχυση της ομάδας, η κάλυψη των κενών και η ολοκλήρωση των μετεγγραφών άμεσα, προκειμένου ο Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει στη διάθεση του από πολύ νωρίς το γκρουπ με το οποίο θα δουλέψει σκληρά με φόντο την είσοδο στους ομίλους του Champions League.