Skip to main content

Τζάμπα ήττα για τον Άρη από τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα των πλέι οφ (video)

Αν και είχε την υπεροχή για μεγάλα διαστήματα στο παιχνίδι ο Άρης δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ που θα του χάριζε έστω έναν βαθμό.

Ο Άρης δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα για πάνω ένα ημίχρονο (αποβλήθηκε στο 41′ ο Λάλα) και τελικά ηττήθηκε με 1-0 από τον Ολυμπιακό, σπαταλώντας σπουδαίες ευκαιρίες για να επανέλθει στο παιχνίδι.

Λίγο πριν την αποβολή ο Ολυμπιακός, χωρίς να είναι αισθητά καλύτερος του Άρη, προηγήθηκε με τον Μασούρα στο 38′ μετά από ασίστ του Μπουχαλάκη.

Ο Άρης ανέβασε ρυθμό και θα μπορούσε να πάει στα αποδυτήρια ισόπαλος, αν ο Σα δε νικούσε τον Μαντσίνι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού ο Άρης είχε την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας, έψαξε το γκολ, αλλά δεν κατάφερε να το βρει για να φύγει έστω με τον βαθμό από τον Πειραιά.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Π. Μαρτίνς): Σα, Χολέμπας, Μπα, Παπασταθόπουλος, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης (92′ Καμαρά), Εμβιλά, Μπρούμα (46’ Ανδρούτσος), Μασούρας (80’ Ρατζέλοβιτς), Ελ Αραμπί (88’ Κάιπερς).

Άρης (Α. Μάντζιος): Κουέστα, Σάκιτς (60’ Ιωάννου), Σούντγκρεν, Ροζ, Δεληζήσης, Τζέγκο, Σάσα, Γκάμα, Μπερτόγλιο (46’ Μάνος), Μπρούνο Φελίπε (73΄Ματέο Γκαρσία), Μαντσίνι.