Skip to main content

Αδίκησε τον εαυτό του ο Άρης, 1-1 στην πρεμιέρα με ΟΦΗ (video)

Οι κιτρινόμαυροι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις μεγάλες ευκαιρίες που είχαν και έμειναν στο 1-1 με τον ΟΦΗ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες, μεταξύ των οποίων και πέναλντι, ο Άρης έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με τον ΟΦΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης και δεν κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα.

Ο Άρης παρότι βρέθηκε πίσω από το γκολ του Μεγιάδο στο 18', δεν πτοήθηκε, ήταν καλός στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 69' με τον Σάσα αλλά δεν πήρε τη νίκη, καθώς τα δοκάρια (δύο φορές), και ο τερματοφύκας του ΟΦΗ Σωτηρίου τού έβαλαν στοπ.

Την πρώτη ευκαιρία την έχασε ο Άρης στο 11' με τον Μαρτίνες, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι μετά από σέντρα του Φετφατζίδη.

Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν πιο ισορροπημένο, με τον ΟΦΗ να πιέζει ψηλά και να προηγείται στο 18' όταν Κοροβέσης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Μεγιάδο σούταρε με τη μία κάνοντας το 0-1 για την ομάδα του.

 

Ο Άρης μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και έχασε μια τεράστια ευκαιρία στο 48' όταν ο Σούντγκρεν έκανε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ο Σωτηρίου έδιωξε και έστρωσε άθελά του τη μπάλα στον Ιντέγε ο οποίος την έστειλε τη μπάλα δοκάρι και άουτ.

Πριν ισοφαρίσουν, μάλιστα, οι κιτρινόμαυροι είχαν χάσει πέναλντι με τον Ντιγκινί. Ο Κοροβέσης ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Ιντέγε, με τον Ντιγκινί να αναλαμβάνει την εκτέλεση του πέναλτι και να αστοχεί, χαραμίζοντας μια σπουδαία ευκαιρία.

Ο Άρης ισοφάρισε στο 69' όταν Ο Φετφατζίδης με ωραία ενέργεια τροφοδότησε τον Λούκας Σάσα και ο βραζιλιάνος με δυνατό σουτ νίκησε τον Σωτηρίου κάνοντας το 1-1.

Ο Άρης αναζήτησε το γκολ μέχρι το τέλος αλλά ο ΟΦΗ στην κόντρα επίθεση βρέθηκε πιο κοντά σ’ αυτό στο 89' όταν ο Ροζ δεν εκτίμησε σωστά τη φάση, έδωσε τη δυνατότητα στον Μάνο να σουτάρει από πλάγια θέση αλλά ήταν άστοχος.

Πρέπει να σημειωθεί, πάντως, ότι οι άνθρωποι του Άρη εκφράζουν ντονα παράπονα για κακή χρήση του VAR και συγκεκριμένα για τη φάση του τελευταίου λεπτού στις καθυστερήσεις, όταν από κεφαλιά του Ρόουζ, η μπάλα περνάει παράλληλα από την εστία, ενώ ο Ιντέγε τη στιγμή που προσπαθεί να τη στείλει στα δίχτυα δέχεται κράτημα από πίσω. Ο διαιτητής Μανούχος άφησε τη φάση να περάσει, όμως και από την αίθουσα του VAR, όπου βρισκόταν ο Τζήλος με βοηθό τον Κωνσταντίνου, δεν έγινε καμία υπόδειξη προς τον διαιτητή για να δει τη φάση. Οι άνθρωποι του Άρη, σχολίασαν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Αν δεν είναι αυτό πέναλτι, τότε ποιο είναι;»

Οι συνθέσεις:

Άρης (Παντελίδης): Έμαν, Σούντγκρεν, Κόρχουτ, Δεληζήσης, Ροζ, Ματίγια, Λούκας Σάσα, Μαρτίνες (63’ Λάρσον), Ντιγκινί (86’ Γιουνές), Φετφατζίδης (80’ Τόνσο), Ιντέγε.

ΟΦΗ (Σίμος): Σωτηρίου, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Σεμέντο (71’ Σάσι), Μεγιάδο, Ναμπί (81’ Σακόρ), Μάνος, Τσιλιανίδης, Νέιρα (89’ Μπράουν), Νάστος, Μαρινάκης.