Skip to main content

Άδωνις Γεωργιάδης: Ανάχωμα στο κύμα ακρίβειας οι λαϊκές αγορές (video)

Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων: Οι λαϊκές αγορές είναι ο σταθερός σύμμαχος των καταναλωτών για ποιοτικές και οικονομικές αγορές

Τη λαϊκή αγορά των Βριλήσσιων επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Σωτήρη Αναγνωστόπουλο, προκειμένου να συζητήσουν, με καταναλωτές, πωλητές και τοπικούς φορείς τα αποτελέσματα της πλήρους εφαρμογής του νέου θεσμικού πλαισίου λαϊκών αγορών και που ισχύει ήδη από την 1η Φεβρουαρίου 2022.

«Στην Ελλάδα οι λαϊκές αγορές αποτελούν ανάχωμα στο κύμα ακρίβειας που καλούμαστε όλοι ως καταναλωτές να αντιμετωπίσουμε σε μία σειρά βασικών προϊόντων εξαιτίας κυρίως του διεθνούς ράλι ανόδου στις τιμές της ενέργειας και των καυσίμων. Κανείς συνάνθρωπός μας δεν θα μείνει μόνος του σε αυτή τη μάχη. Θα συνεχίσουμε να είμαστε σταθερά δίπλα σε όλους! Καλώ όμως και όλους τους πολίτες να επισκέπτονται τις λαϊκές αγορές για να διαπιστώσουν και οι ίδιοι ότι εδώ μπορείς να βρεις προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας σε τιμές χαμηλές και σε κάθε περίπτωση άκρως ανταγωνιστικές, αφού εξαιτίας του έντονου ανταγωνισμού από πάγκο σε πάγκο αυτές συνεχώς συμπιέζονται και από αυτό ο κάθε καταναλωτής μόνο οφέλη μπορεί να αποκομίσει» υπογράμμισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Παναττικής Ομοσπονδίας Πωλητών Λαϊκών Αγορών.