Skip to main content

Άδωνις Γεωργιάδης: Δεν ερχόμαστε να γκρεμίσουμε, αλλά να χτίσουμε

Ο νέος υπουργός Ανάπτυξης ευχαρίστησε τον Γιάννη Δραγασάκη κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής που έγινε μετά την ορκωμοσία.

Μήνυμα πως η νέα ηγεσία δεν έρχεται για να γκρεμίσει, αλλά για να χτίσει με ταχύτητα την υλοποίηση των επενδύσεων, σημείωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά την τελετή παράδοσης - παραλαβής στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Όπως είπε ο νέος υπουργός «θα διασφαλίσουμε το κατάλληλο περιβάλλον για την προσέλκυση των επενδύσεων, προκειμένου να εισακουστεί η λαϊκή εντολή και να υλοποιηθεί το όραμα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη».

Παράλληλα ευχαρίστησε τον απερχόμενο υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Γιάννη Δραγασάκη, για την ενημέρωση και όπως είπε θα πρέπει να υπάρξει συνέχεια στο έργο του υπουργείο, καθώς οι επενδυτές για να έρθουν θα πρέπει να βλέπουν ένα σοβαρό κράτος.

Από την πλευρά του ο κ. Δραγασάκης ενημέρωσε τον νέο υπουργό για τις εκρεμμότητες, σημειώνοντας ότι υπάρχει πρόβλημα με το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων (ΠΔΕ), ενώ ανέφερε ότι υπάρχει έτοιμο νομοθέτημα για να μπορέσουν να αξιοποιηθούν έργα με πολυετή ορίζοντα.