Skip to main content

Άδωνις: Όποιος σηκώνει χέρι να πετάξει μολότοφ, τότε θα συλλαμβάνεται

«Η έναρξη του έργου έως το τέλος του έτους είναι ένας εφικτός στόχος» είπε για το Ελληνικό ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

«Όποιος σηκώνει χέρι για να πετάξει μολότοφ, πέτρες, να κάνει κατάληψη, να σπάσει βιτρίνες και να κάψει αυτοκίνητα, τότε θα συλλαμβάνεται» δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ερωτηθείς για την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου.

Ο ίδιος περιέγραψε ως «εθνικό στόχο» την αύξηση των επενδύσεων στην Ελλάδα, προαναγγέλλοντας την κατάθεση ενός «εξαιρετικά φιλοεπενδυτικού» νομοσχεδίου.
«Η ταχύτητα, με την οποία κινηθήκαμε τις πρώτες δύο εβδομάδες, έχει δώσει στην αγορά μια αισιοδοξία» τόνισε, παράλληλα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Real News».

Διαπίστωσε δε, ότι «ένας νέος αέρας πνέει ως προς το επενδυτικό κλίμα». Κάνοντας ειδική μνεία στο Ελληνικό, διαβεβαίωσε ότι εντός του 2019 το ελληνικό κράτος θα έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του απέναντι στη Lamda Development.

«Η έναρξη του έργου έως το τέλος του έτους είναι ένας εφικτός στόχος» έσπευσε να προσθέσει.
Για τον ΣΥΡΙΖΑ, τέλος, εκτίμησε ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει άμεσα στους δρόμους και τις κινητοποιήσεις.

Και ο λόγος, κατά τον ίδιο, δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι «οι άνθρωποι που κατεβαίνουν στις διαδηλώσεις, δεν θα ήθελαν να δουν τον Τσίπρα που είναι φίλος του Σόιμπλε, και τους υπουργούς του που πέρασαν τα μνημόνια και ξεκίνησαν τις κατασχέσεις».