Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020
x

AEGEAN: ΑΠΟ 19 ΕΥΡΩ ΠΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ

Μέσα σε λιγότερο από μία ώρα, όποιος το επιθυμεί μπορεί τα ταξιδέψει απευθείας από τη Θεσσαλονίκη σε δώδεκα ελληνικούς προορισμούς.

Πιο κοντά φέρνει αγαπημένους ελληνικούς προορισμούς η AEGEAN με απευθείας πτήσεις από τη Θεσσαλονίκη.

Μέσα σε λιγότερο από μία ώρα, όποιος το επιθυμεί μπορεί τα ταξιδέψει απευθείας από τη Θεσσαλονίκη στη Χίο, τη Σκιάθο, τη Σάμο, την Καλαμάτα και σε άλλους 8 προορισμούς.

«Τώρα μπορείς να περιηγείσαι το πρωί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και το απόγευμα να απολαμβάνεις το μπάνιο σου ή τον καφέ σου σε έναν παραθαλάσσιο ελληνικό προορισμό», αναφέρει η εταιρεία.

Η AEGEAN διαθέτει απευθείας πτήσεις από τη Θεσσαλονίκη

• Στη Χίο, το γνωστό σε όλους μας νησί της Μαστίχας με τα ξακουστά καστροχώρια του και τις απέραντες εκτάσεις των μαστιχόδεντρων.
• Στη Σκιάθο, το νησί που συνδυάζει αρμονικά το μπλε της θάλασσας με το πράσινο της φύσης, δημιουργώντας ένα μοναδικό σκηνικό.
• Στη Σάμο, ένα νησί διαφορετικό από τα άλλα, όπου η ιστορία του και οι αρχαιολογικοί του θησαυροί το κάνουν να ξεχωρίζει.
• Στην Καλαμάτα, με την γραφική παραλία και τις ενδιαφέρουσες διαδρομές στα γειτονικά χωριά της Μεσσηνιακής Μάνης.  
• Στη Ρόδο, στο νησί των ιπποτών, για μία ξεχωριστή περιπλάνηση στο χρόνο μέσα στην Παλιά Πόλη αλλά και για μοναδική κοσμοπολίτικη εμπειρία.

Για κρατήσεις μέχρι αύριο 22 Μαΐου ισχύει προσφορά από 19 ευρώ για πτήσεις μεταξύ 17.06.2019 - 26.10.2019

Όσοι το επιθυμούν μπορούν να επισκεφθούν το aegeanair.com, να κλείσουν θέση και να ζήσουν τη δική τους ιστορία στους νέους προορισμούς της Ελλάδας, με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ