Skip to main content

ΑΕΚ: «Καμία βιαιοπραγία προς τον γυμναστή του Άρη»

Εκδικάστηκε η υπόθεση για τα γεγονότα του ημιτελικού – Η «Ένωση» αμφισβητεί την είσοδο οπαδών στο γήπεδο και το επεισόδιο με τον επόπτη.

Ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ βρέθηκε σήμερα η ΑΕΚ προκειμένου να απολογηθεί για τα γεγονότα που έχουν καταγραφεί στο φύλλο αγώνα και τις εκθέσεις των παρατηρητών του αγώνα με τον Άρη στο ΟΑΚΑ για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος.

Σημειώνεται πως την «Ένωση» εκπροσώπησε ο νομικός και αντιπρόεδρός της, Αλέξης Αλεξίου ενώ σε απολογία κλήθηκε και ο διοικητικός της ηγέτης, Δημήτρης Μελισσανίδης, για γεγονότα που έλαβαν χώρα στα αποδυτήρια που εκπροσωπήθηκε από τη δικηγόρο, Έλλη Ρίζου.

Από την αθηναϊκή ομάδα, αμφισβήτησαν έντονα την είσοδο οπαδών στο γήπεδο, κατέθεσαν όλο το φωτογραφικό υλικό, ενώ τόνισαν πως δεν υπήρξε βιαιοπραγία προς τον γυμναστή του Άρη, Λάζαρο Βαρδάκη. Μάλιστα, οι εκπρόσωποι των «κιτρινόμαυρων» παραδέχθηκαν την παρουσία του κ. Μελισσανίδη στον χώρο που οδηγεί προς τα αποδυτήρια της Καλογρέζας με πρόθεση να διαμαρτυρηθεί προς τον Πορτογάλο ρέφερι Αρτούρ Σοάρες Ντίας και τους βοηθούς του για τις διαιτητικές αποφάσεις, ωστόσο, αμφισβήτησαν το ότι κάποιος «έπιασε τον επόπτη από τα γεννητικά όργανα».

Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως για την ΑΕΚ κατέθεσαν ως μάρτυρες ο αναπληρωτής διευθυντής της εταιρείας «Δικέφαλος», Χρήστος Παπαδημητρίου ο οποίος ήταν στο σημείο των πανηγυρισμών τη στιγμή του γκολ από τον Όγκνιεν Βράνιες, ενώ για όσα έγιναν στα αποδυτήρια ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ, Δημήτρης Παπαναγιώτου και ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος, Βασίλης Δημητριάδης.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με την κατάθεση των απαραίτητων υπομνημάτων και αναμένεται η έκδοση της απόφασης, πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα.