Skip to main content

Αεροπλάνο δεν προσέγγισε την Κρήτη λόγω θυελλωδών ανέμων

Πολλά προβλήματα σημειώθηκαν στην Κρήτη λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας και των ισχυρών ανέμων που πλήττουν το νησί από το πρωί της Κυριακής

Προβλήματα έχει προκαλέσει στην Κρήτη η κακοκαιρία που πλήττει το νησί, ιδιαίτερα λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν από το πρωί της Κυριακής.

Οι ισχυροί άνεμοι είχαν ως αποτέλεσμα να ακυρωθεί πτήση από Αθήνα προς Ηράκλειο, ενώ έπεσαν δέντρα στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, με αποτέλεσμα σοβαρές υλικές ζημιές, αλλά και «κλείσιμο» της Εθνική Οδού, σύμφωνα με το neakriti.gr.

Η πτήση από Αθήνα προς Ηράκλειο επρόκειτο να αφιχθεί στις 5:20 το απόγευμα της Κυριακής ωστόσο επέστρεψε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας, καθότι οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν πάνω από τη Σαντορίνη, δεν κατέστησαν εφικτή την άφιξή της στο Ηράκλειο.

Την ίδια στιγμή, οι ισχυροί άνεμοι σήμαναν συναγερμό στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου, εξαιτίας των πτώσεων δέντρων.

Ειδικότερα, πυροσβεστικές δυνάμεις κλήθηκαν να απομακρύνουν ένα δέντρο που έπεσε στο οδόστρωμα επί της Εθνικής Οδού Ηρακλείου – Αγίου Νικολάου στο ύψος της περιοχής Κοκκίνη Χάνι.

Δέντρο καταπλάκωσε και σταθμευμένα οχήματα και μοτοσυκλέτες στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Κνωσού.

Ευτυχώς, κανένα από τα δύο περιστατικά, τα οποία συνέβησαν περίπου στις 5:30 το απόγευμα, δεν είχα ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό πολίτη.