Skip to main content

Αεροπορική επανασύνδεση της Αλεξανδρούπολης με το Ηράκλειο Κρήτης

Η νέα απευθείας πτήση, θα πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα, τις ημέρες Παρασκευή και Κυριακή, αρχής γενομένης από τα τέλη Ιουνίου.

Την ένταξη στο πρόγραμμα των απευθείας πτήσεων της αεροπορικής εταιρίας Aegean, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, της σύνδεσης της Αλεξανδρούπολης με το Ηράκλειο Κρήτης, ανακοίνωσε ο δήμαρχος της πρωτεύουσας του Έβρου, Γιάννης Ζαμπούκης.

Ειδικότερα, η νέα απευθείας πτήση, θα πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα, τις ημέρες Παρασκευή και Κυριακή, αρχής γενομένης από τα τέλη Ιουνίου και έως τα μέσα Σεπτέμβρη.

Η αεροπορική επανασύνδεση των δύο πόλεων ανακοινώθηκε μετά τη σημερινή συνάντηση στην Αλεξανδρούπολη του κ. Ζαμπούκη με τη Μαρίνα Σπυριδάκη, Corporate Affairs Manager της Aegean Airlines, την Ειρήνη Σιδηροπούλου, Sales Manager των γραφείων της Aegean Airlines Βορείου Ελλάδος, Ιονίων Νήσων και Βαλκανικών χωρών, τη Δήμητρα Ζανέλη, διευθύντρια της Aegean Airlines του αεροδρομίου της Αλεξανδρούπολης «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» και τον υπεύθυνο σχεδιασμού πτήσεων της εταιρίας, Ιωάννη Ράσογλου.