Skip to main content

Αεροπορική σύνδεση Βόλου-Λάρνακας ζητούν οι Κύπριοι της Θεσσαλίας

Τη σύνδεση του αεροδρομίου της Ν. Αγχιάλου με εκείνο της Λάρνακας, στη Μεγαλόνησο, ζητούν Ενώσεις Κυπρίων πολιτών και φοιτητών από ολόκληρη τη Θεσσαλία με κοινή επιστολή τους προς το νομάρχη Μαγνησίας
Τη σύνδεση του αεροδρομίου της Ν. Αγχιάλου με εκείνο της Λάρνακας, στη Μεγαλόνησο, ζητούν Ενώσεις Κυπρίων πολιτών και φοιτητών από ολόκληρη τη Θεσσαλία με κοινή επιστολή τους προς το νομάρχη Μαγνησίας, κ. Απόστολο Παπατόλια.

Συγκεκριμένα, η Ένωση Κυπρίων Ν. Μαγνησίας, οι Σύλλογοι Κυπρίων Λάρισας, Καρδίτσας και οι Φοιτητικές Ενώσεις Κυπρίων Μαγνησίας, Λάρισας και Καρδίτσας επισημαίνουν ότι η αεροπορική σύνδεση της Ν. Αγχιάλου με τη Μεγαλόνησο θα τους διευκολύνει, προκειμένου να επισκέπτονται πιο εύκολα την πατρίδα τους, ενώ θα τονώσει και την τουριστική κίνηση στη Μαγνησία και σε ολόκληρη τη Θεσσαλία.

Κατά τους ίδιους, η αεροπορική σύνδεση θα ικανοποιήσει και ένα χρόνιο αίτημα που σχετίζεται με τις σχολικές εκδρομές των μαθητών από την Κύπρο και προς την Κύπρο, με αυτονόητα οικονομικά και άλλα οφέλη.  Υπενθυμίζεται ότι το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου θα φιλοξενήσει φέτος αεροσκάφη της εταιρίας Ryanair με δρομολόγια προς το Μιλάνο και τη Φρανκφούρτη.