Skip to main content

Αφαίρεσε τα διαρκείας από δύο οπαδούς του ΠΑΟΚ η ΚΑΕ!

Οι δύο οπαδοί του ''Δικεφάλου'' κάθονται πίσω από τον πάγκο και άσκησαν κριτική στο ντέρμπι με τον Άρη για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας

Την απόφαση να αφαιρέσει τα εισιτήρια διαρκείας από δύο οπαδούς του ΠΑΟΚ πήρε η ''ασπρόμαυρη'' ΚΑΕ σε ΔΣ που πραγματοποιήθηκε υπό τον Μπάνε Πρέλεβιτς μετά το νικηφόρο ντέρμπι κόντρα στον Άρη.

Οι δύο οπαδοί του ''Δικεφάλου'' κάθονται πίσω από τον πάγκο και άσκησαν κριτική στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, ενώ το περασμένο Σάββατο σύμφωνα με την ΚΑΕ εξοργίστηκαν με την εξέλιξη του ντέρμπι βρίζοντας το προπονητικό επιτελείο του συλλόγου.

Μάλιστα, ο Νίκος Βεζυρτζής τοποθετήθηκε επί του θέματος λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αισθάνομαι ντροπή για ότι έχει συμβεί. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει ληφθεί μια τέτοια απόφαση από μια διορισμένη διοίκηση. Δεν χωράει ο νους μου κάτι τέτοιο. Κανείς ποτέ δεν τόλμησε να απαγορεύσει σε ΠΑΟΚτσή να εκφέρει άποψη και να καταθέτει την γνώμη του. Δεν αρμόζουν στην ιστορία και τα ιδανικά του ΠΑΟΚ, τέτοιες μέθοδοι».

Αξίζει να σημειωθεί πως η εν λόγω απόφαση έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στους φίλους των ''ασπρόμαυρων'' οι οποίες ήδη εκφράζονται... ποικιλοτρόπως στα social media.