Skip to main content

Καλφακάκου: Στηρίζει τις αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ σε δήμο και περιφέρεια

Η Ρία Καλφακάκου αναφέρει στην ανακοίνωσή της ότι στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα στηρίξει τις συλλογικές αποφάσεις του κόμματος.

Τη στήριξή της στην Κατερίνα Νοτοπούλου, υποψήφια δήμαρχο με την «Ανοιχτή Πόλη» εκφράζει η νυν επικεφαλής του συνδυασμού Ρία Καλφακάκου.

«Το επόμενο διάστημα, όπως έχει ήδη γίνει φανερό, θα αφιερώσω τις δυνάμεις μου στην μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών. Ιδιαίτερα στον Δήμο Θεσσαλονίκης με την «Ανοιχτή Πόλη» και την Κατερίνα Νοτοπούλου», σημειώνει σε ανακοίνωσή της, κάνοντας λόγο για κρίσιμη μάχη που θα δοθεί.  

«Οι στόχοι μας είναι να γίνει η Θεσσαλονίκης ευρωπαϊκή μητρόπολη, και να συμβάλλουμε ώστε να γίνουν τα όνειρα των πολίτων πραγματικότητα», υπογραμμίζει η κ. Καλφακάκου.

Όπως αναφέρει, «η συνεργασία πριν και μετρά τις εκλογές, με όλες τις δημοκρατικές και προοδευτικές αυτοδιοίκητές δυνάμεις, θα συνεχίσει και θα διευρύνει όσα θετικά έγιναν στην πόλη τα τελευταία χρόνια, μετά από μια μακρά περίοδο μιζέριας και επαρχιωτισμού, με δήμαρχους χωρίς όραμα, με αποθέωση τη διοίκηση Παπαγεωργόπουλου και τη διαφθορά».

Στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας η κ. Καλφακάκου αναφέρει ότι θα στηρίξει τις συλλογικές αποφάσεις του κόμματος και με την εμπειρία της από την αυτοδιοίκηση, θα συμβάλλει με θετικές προτάσεις.

«Υπηρέτησα την πόλη με συνέπεια για 4 χρόνια και δουλέψαμε με την «Ανοιχτή Πόλη» έχοντας ένα όραμα, αλλά και συγκεκριμένες προτάσεις και πρόγραμμα για μια Θεσσαλονίκη ανοιχτή, εξωστρεφής, βιώσιμη, μια Θεσσαλονίκη της Δημοκρατίας και της αλληλεγγύης, που διεκδικεί έναν ηγεμονικό ρόλο στην ευρύτερη περιοχή», σημειώνει.