Skip to main content

Αφοί Χαΐτογλου: Δεν εμπλέκεται με το ακατάλληλο σησάμι

Ουδεμία σχέση έχει με το ακατάλληλο σουσάμι που εντοπίστηκε σε αποθήκη στην Κεντρική Ελλάδα και σε αρτοβιομηχανία στη Βόρεια Ελλάδα διαβεβαιώνει με ανακοίνωσή της η βιομηχανία Αφοί Χαΐτογλου.

Ουδεμία σχέση έχει με το ακατάλληλο σουσάμι που εντοπίστηκε σε αποθήκη στην Κεντρική Ελλάδα και σε αρτοβιομηχανία στη Βόρεια Ελλάδα η βιομηχανία Αφοί Χαΐτογλου ΑΒΕΕ, όπως τονίζει σε σχετική ανακοίνωσή της με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα.  Η βιομηχανία Αφοί Χαΐτογλου δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν εμπλέκεται  σε κανένα από τα στάδια της διαδρομής αυτού του σησαμιού.


Η βιομηχανία Αφοί Χαΐτογλου επισημαίνει ότι γεγονότα τέτοιου τύπου αναδεικνύουν για μία ακόμη φορά την ανάγκη τόσο οι επαγγελματίες του χώρου, όσο και οι καταναλωτές να εμπιστεύονται και να προτιμούν μόνο τις καταξιωμένες εταιρείες που αποδεδειγμένα εγγυώνται την ποιότητα των προϊόντων τους. Σημειώνει ότι η βιομηχανία τροφίμων Αφοί Χαΐτογλου δραστηριοποιείται από το 1924 στην επεξεργασία και μεταποίηση σησαμιού πρωτοπορώντας σε παγκόσμιο επίπεδο και  προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας, απολύτως ελεγμένα και ασφαλή.
Η αποκλειστική τεχνογνωσία της εταιρίας, η εφαρμογή των ύψιστων, διεθνώς, προτύπων  ποιότητας (IFS 5, ISO 9001:2008, HACCP) και οι καθημερινοί έλεγχοι σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας από  εξειδικευμένο προσωπικό, διασφαλίζουν τη σταθερά υψηλή ποιότητα των προϊόντων της.


Τέλος αναφέρει ότι η επεξεργασία και η μεταποίηση του σησαμιού γίνεται αποκλειστικά και μόνο στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στη Θεσσαλονίκη, στη μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη μονάδα επεξεργασίας σησαμιού στην Ευρωπαϊκή Ένωση.