Skip to main content

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Η γυναίκα έχει φωνή και έναν μοναδικό τρόπο σκέψης

Η μαχητική νομικός, πρωταθλήτρια, ιδιοκτήτρια σχολής τένις και πολιτευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης με το κυβερνών κόμμα μιλάει στη Vwoman

Ο δυναμισμός και η ενέργεια της σε κερδίζουν από τη πρώτη στιγμή.  Η Αφροδίτη Λατινοπούλου είναι μία νέα, μαχητική γυναίκα, με έντονο λόγο και όραμα να κάνει τη Θεσσαλονίκη και τη χώρα μας ακόμα πιο όμορφη. Γι΄ αυτό και πολιτεύτηκε μόλις στα 28 της χρόνια.

Υπήρξε πρωταθλήτρια του τένις και διατηρεί πλέον τη δική της σχολή. Οφείλει πολλά στον αθλητισμό, που της έμαθε να αγωνίζεται σκληρά για να πετύχει τους στόχους της. Αυτό  ακριβώς θέλει να μεταλαμπαδεύσει και στους μαθητές της μέσω του τένις: την ευγενή άμιλλα, το ευ αγωνίζεσθε και τη στοχοπροσήλωση.

Μεγαλύτερή  της δύναμη το ότι δεν προέρχεται από εύπορη και πολιτική οικογένεια και έχει βιώσει τις οικονομικές δυσκολίες και τα προβλήματα της μέσης ελληνικής οικογένειας. Ως απόφοιτος της Νομικής  Σχολής του ΑΠΘ έχει μέσα της έντονο το αίσθημα δικαίου.

Ο  ανταγωνισμός  στον ανδροκρατούμενο χώρο της πολιτικής είναι μεγάλος, όμως δεν τη πτοεί. Ως δυναμική γυναίκα έχει κληθεί να πληρώσει το τίμημα των παλαιών στερεοτύπων γι’ αυτό και στέλνει σε όλες τις γυναίκες μήνυμα να είναι ενωμένες. Δικό της λιμάνι, εκτός από την οικογένειά της, το λιμανάκι στο Ποσειδώνιο όπου χαλαρώνει κοιτώντας τη θάλασσα.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη της Αφροδίτης Λατινοπούλου στη Vwoman.gr