Skip to main content

Αυτοί είναι οι άνδρες που βίαζαν την 16χρονη στην Κατερίνη (φωτο)

Σε βάρος τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης κατά της γενετήσιας ελευθερίας και εγκλήματα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής.

Στη δημοσιότητα δίνονται, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κατερίνης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες των τεσσάρων ανδρών, που συνελήφθησαν στην Κατερίνη στις 28 Φεβρουαρίου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, για τον βιασμό μιας νεαρής κοπέλας, από τα 6 της χρόνια με τη θέληση του ίδιου του πατέρα της. (Περισσότερα εδώ)

Σε βάρος τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης του Ανακριτή Κατερίνης, για εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας και εγκλήματα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής.


Πρόκειται για τους:

Α) ΚΑΡΑΛΙΑ Ιωάννη του Γεωργίου και της Γιαννούλας, γεννηθέντα την 21-03-1968 στην Λεπτοκαρυά Πιερίας.





Β) ΜΠΑΚΑΛΗ Νικόλαο του Γεωργίου και της Φανής, γεννηθέντα την 15-03-1958 στην Λεπτοκαρυά Πιερίας.


Γ) ΓΙΑΝΝΙΚΗ Δημήτριο του Αθανασίου και της Ελένης, γεννηθέντα την 26-02-1966 στην Λεπτοκαρυά Πιερίας.


Δ) ΟΡΦΑΝΙΔΗ Βασίλειο του Ευσταθίου και της Όλγας, γεννηθέντα την 22-09-1960 στο Κιλκίς.



Σημειώνεται ότι οι παραπάνω κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και οδηγήθηκαν σε κατάστημα κράτησης της χώρας.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, η οποία έχει ισχύ έως την 6 Μαΐου 2018 και ώρα 18.00, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23510-46633 και 23510-46631 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.