Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020
x

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ 2OΥ MUSIC SHOWCASE OF GREECE

Οι δημιουργικοί Έλληνες μουσικοί θα ανέβουν στις σημαντικότερες μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης από τις 4 έως τις 8 Δεκεμβρίου 2019.

Tον δικό τους ήχο μπροστά σε καλεσμένους από τη διεθνή μουσική βιομηχανία θα παρουσιάσουν οι 20 μπάντες / καλλιτέχνες που αναδείχθηκαν μέσω του open call για το 2ο Music Showcase of Greece.

Οι δημιουργικοί Έλληνες μουσικοί της pop, rock, indie, jazz, world και electronica μουσικής θα ανέβουν στις σημαντικότερες μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης από τις 4 έως τις 8 Δεκεμβρίου 2019, για να συστήσουν το έργο τους στο διεθνές ακροατήριο.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η διαδικασία επιλογής ήταν δύσκολη και απαιτητική, με τον αριθμό των αιτήσεων να ξεπερνά τις προσδοκίες και με το καλλιτεχνικό επίπεδο των συμμετεχόντων να είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Επιλέχθηκαν 20 μουσικές μπάντες/καλλιτέχνες οι οποίες παρουσιάζονται στην παρακάτω λίστα αλφαβητικά, καθώς και πέντε αναπληρωματικές, που παρατίθενται με σειρά προτεραιότητας. Τ

ην επιλογή των συγκροτημάτων έκαναν οι: Ανδρέας Δημητριάδης (μουσικός παραγωγός), Γιώργος Μουχταρίδης (δημοσιογράφος / ραδιοφωνικός παραγωγός), Bruno Rose (ιδρυτής & καλλ. διευθυντής “I Love You Records”).

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ

Anthi Kirkou

Automn

Babo Koro

Calmdown

George Avramidis

Harris Lambrakis Quartet

Idra Kayne

Least Concern

Lou

M. Kalganis Group

Melina Paxinos

Project Uncut

Sakis Arabatzis

Sleeping Pillow

Sony Touch

Tareq

Tendts

Thanos Sarigelos and the Qualia

XOAN

Παιδί Τραύμα

 

ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ

James Wylie

Gansters of Love

Desert Monks

Marva Von theo

Chrysoula K & PurpuraΤο Music Showcase of Greece, με τη δεύτερη χρονιά του, καθιερώνεται ως ένα μουσικό marketplace που δίνει τη δυνατότητα σε Έλληνες μουσικούς και καλλιτέχνες να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, ενώπιον σημαντικών καλεσμένων, εκπροσώπων της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, τονίζουν οι διοργανωτές.

Η φετινή διοργάνωση προχωράει ένα βήμα μπροστά εισάγοντας μία καινοτομία: για πρώτη φορά «ανοίγει» το open call και για ανερχόμενους καλλιτέχνες από ολόκληρη την Ευρώπη, σε συνεργασία με το Gigmit και τον INES.

Από τις 25 Ιουλίου έως τις 25 Αυγούστου 2019, μπάντες και μουσικοί από το εξωτερικό θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο #MSG2 και να παίξουν για το κοινό στις μουσικές σκηνές του φεστιβάλ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ