Skip to main content

Αυτή είναι η νέα διοίκηση των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων Θεσσαλονίκης

Βγήκε η απόφαση για τις νέες διοικήσεις των αθλητικών κέντρων της πόλης-Αναλυτικά ποιοι απαρτίζουν την Επιτροπή Διοίκησης.

Ο δικηγόρος από το Κιλκίς Τριαντάφυλλος Πέτρογλου είναι ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης των «Εθνικών Αθλητικών Κέντρων Θεσσαλονίκης», με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο κ. Πέτρογλου είναι στέλεχος της ΝΔ στο Κιλκίς, έχοντας περάσει από την ηγεσία της τοπικής ΝΟΔΕ, ενώ έχει διατελέσει και σύμβουλος του Λευτέρη Αυγενάκη για θέματα δημόσιας διοίκησης, την περίοδο που ο νυν υφυπουργός ήταν γραμματέας της ΝΔ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον κ. Πέτρογλου θα αντικαθιστά από τη θέση του αναπληρωτή ο γνωστός μάνατζερ ποδοσφαιριστών Πασχάλης Τουντούρης, που ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης με την παράταξη του Νίκου Ταχιάου.

Αντιπρόεδρος της Επιτροπής θα είναι ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σαμολαδάς και γραμματέας η εκπαιδευτικός φυσικής αγωγής Δήμητρα Γιαννιού.

Υπενθυμίζεται ότι τα Εθνικά Αθλητικά Κέντρα Θεσσαλονίκης απαρτίζουν το Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρο, τα ΕΑΚ Μίκρας, Ποσειδωνίου, Σταυρούπολης, Αμπελοκήπων και Νεάπολης, το Εθνικό Κολυμβητήριο και το κολυμβητήριο Νεάπολης, καθώς και το Κλειστό Γυμναστήριο Βότση.

Αναλυτικά η διοίκηση:

1. ΠΕΤΡΟΓΛΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ, Δικηγόρος, ως Πρόεδρος, με αναπληρωτή τον ΤΟΥΝΤΟΥΡΗ ΠΑΣΧΑΛΗ, Επιχειρηματία.

2. ΣΑΜΟΛΑΔΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, Ελεύθερος Επαγγελματίας, ως Αντιπρόεδρος, με αναπληρωτή τον ΚΑΛΛΙΤΣΗ ΘΕΟΔΩΡΟ, Επιχειρηματία.

3. ΓΙΑΝΝΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής, ως Γραμματέας, με αναπληρωτή τον ΒΑΜΒΑΚΑΡΗ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟ, Δικηγόρο.

4. ΠΕΡΤΣΙΝΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ, Απόφοιτος Οργάνωσης Διοίκησης Επιχειρήσεων, ως Ταμίας, με αναπληρώτρια την ΙΝΝΟΥ ΣΤΕΛΛΑ, Προπονήτρια Πολεμικών Τεχνών.

5. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΑΝΝΑ, Πολιτικός Επιστήμονας, ως Έφορος, με αναπληρώτρια την ΧΑΤΖΗΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΟΛΓΑ, Φοιτήτρια Πολιτικών Επιστημών.

6. ΒΙΟΛΙΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, Επιχειρηματίας, ως Μέλος, με αναπληρωτή τον ΝΕΡΑΝΤΖΗ ΙΩΑΝΝΗ, Καθηγητή Φυσικής Αγωγής.

7. ΧΑΣΕΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Αστυνομικός, ως Μέλος, με αναπληρωματική την ΡΕΝΤΑ ΦΩΤΕΙΝΗ, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής.