Skip to main content

Αυτόχθονες Έλληνες: Αυτό είναι το... τιμολόγιο των 2,2 δισ. ευρώ με 1.648 «δικαιούχους»

Οι αρνητές του κορωνοϊού απέστειλαν εξώδικο στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας δηλώνοντας «συνδιαχειριστές της εθνικής περιουσίας»-Το υπογράφουν 1.648 άτομα

Με 1.648 ονόματα συνοδεύουν το εξώδικο που έστειλαν στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό, οι «Αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς», καταθέτοντας τις απίστευτες απαιτήσεις τους, δηλώνοντας συνδιαχειριστές της εθνικής περιουσίας, απαιτώντας... 2,2 δισ. ευρώ.

Οι αρνητές του κορωνοϊού ανακαλούν «καθολικά και αμετάκλητα» όλες τις αρμοδιότητες από τον Περιφερειάρχη και το Περιφερειακό Συμβούλιο (!!!) και φτάνουν μάλιστα στο σημείο να επισυνάψουν τόσο την πέρα από κάθε λογική «Σύμβαση μεταξύ των δύο μερών», αλλά και έναν... πίνακα με χρεώσεις και ποινές.

«Μόνο με χιούμορ μπορεί να αντιμετωπίσει κανείς τέτοια φαινόμενα. Έτσι κι εγώ με πολύ χιούμορ λέω ότι προτίθεμαι να κάνω έρανο για να μαζέψω το ποσό, γιατί δεν μου περισσεύουν 2,2 δισ. ευρώ», δήλωσε στη Voria.gr ο κ. Αγοραστός.

Ενδεικτικά αναφέρουν πως «αν παραχωρηθεί ελληνική ιθαγένεια σε αλλοδαπό πρόσωπο χωρίς την προσκόμιση βεβαίωσης DNA, η οποία θα φέρει τα κύρια χαρακτηριστικά του DNA των Ελλήνων ιθαγενών» (!!!), επιβάλλεται πρόστιμο 1000.000€ για κάθε παραχώρηση. Ωστόσο μεταξύ των 1.648 ονομάτων μπορεί κανείς να διακρίνει και... ξενικά ονόματα.

Το ίδιο πρόστιμο -το οποίο θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των 1.648 «δικαιούχων»- επιβάλλεται στον Κ. Αγοραστό αν δεν τους χορηγήσει αναλυτική κατάσταση κατανομής όλων των πιστώσεων από το Πρόγραμμα Δημόσιων Επενδύσεων.

Και οι εξωφρενικές όσο και γραφικές απαιτήσεις δεν έχουν τέλος. Από την αποστολή του εξώδικου και εφεξής «όλες οι υφιστάμενες υπηρεσίες της Περιφέρειας τίθενται κάτω από τις δικές μας εντολές ως κύριος και συνδιαχειριστές της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης».

«Κανένας δεν νομιμοποιείται να καταδικάσει τις επόμενες γενιές σε αιώνιους σκλάβους, παραχωρώντας δολίως το Πράγμα που είναι απαραίτητο για την επιβίωση», αναφέρεται στο εξώδικο, το οποίο ο κ. Αγοραστός απέστειλε στην εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας, αρνούμενος να το σχολιάσει περισσότερο.