Skip to main content

Αυτοεξευτελισμό καταλογίζει η ΝΔ στην κυβέρνηση για το Σκοπιανό

Πώς σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση τις εξελίξεις και τις δηλώσεις Καμμένου σχετικά με την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Με μια σκληρή ανακοίνωση σχολίασε η Νέα Δημοκρατία τις εξελίξεις στην κυβέρνηση μετά την δήλωση του υπουργού Άμυνας ότι θα στηρίξει την κυβέρνηση τυχόν ψήφος εμπιστοσύνης δεν συνδεθεί με τη Συμφωνία των Πρεσπών. Σύμφωνα με τη Ν.Δ. οι εξελίξεις αυτές αποδεικνύουν τον αυτοεξευτελισμό της κυβέρνησης.

Η ανακοίνωση της Ν.Δ. «για τις εξελίξεις στη συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου» αναφέρει:

«Αυτοεξευτελισμός, σύμφωνα με το λεξικό, είναι το τελευταίο στάδιο της αυτοταπείνωσης, στο οποίο περιέρχεται κάποιος συνειδητά ή ασυνείδητα μέσω της πλήρους απώλειας της υπολήψεώς του».

«Αφιερωμένο και στους δύο», προσθέτει.

Είχε προηγηθεί η αναβολή του τετ α τετ μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου, που είχε μετατεθεί για σήμερα λόγω της επίσκεψης της Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα.

Επίσης ο Πάνος Καμμένος, χωρίς να προσδιορίζει τη στάση των υπουργών και βουλευτών των ΑΝ.ΕΛ, είπε ότι αναμένει τις εξελίξεις στη γειτονική χώρα και ότι η συνάντηση αναβάλλεται μέχρι να οριστικοποιηθούν τα δεδομένα στην ΠΓΔΜ.

Ειδικότερα, ανέφερε ότι δεν έχουν ληφθεί ακόμα οι οριστικές αποφάσεις για το εάν θα επιτραπεί στους βουλευτές του να ψηφίσουν κατά βούληση στη διαδικασία κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών.