Skip to main content

Αυτόφωρες συλλήψεις για ναρκωτικά, ηχορύπανση και κλοπές στη Θεσσαλονίκη

Συνολικά σε 22 άτομα πέρασαν χειροπέδες αστυνομικοί στον νομό Θεσσαλονίκης το τελευταίο 24ωρο - Οι τρεις χαρακτηριστικές συλλήψεις.

Εικοσιδύο αυτόφωρες συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο 24ωρο στον νομό Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Αστυνομίας και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν 9 άτομα για περιπτώσεις και απόπειρες κλοπών, 9 άτομα για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, 3 άτομα για περιπτώσεις ηχορύπανσης και 1 άτομο για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις σύλληψης:

- Δύο ημεδαπών 21 και 31 ετών από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μικροδέματα κοκαΐνης βάρους (11,78) γραμμαρίων και ένα μικρόδεμα ηρωίνης βάρους (28,25) γραμμαρίων, καθώς και χρηματικό ποσό 125 ευρώ προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών.

- 28χρονου Αλβανού, καθώς σε έρευνα που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Ομάδας «Ζ» βρέθηκε στην κατοχή του ποσότητα κάνναβης βάρους (101,12) γραμμαρίων.

- 50χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας βρέθηκε στην κατοχή του μικροποσότητα κάνναβης, καθώς επίσης εντοπίσθηκε επιμελώς κρυμμένη στο αυτοκίνητό του μία συσκευασία κάνναβης βάρους 262 γραμμαρίων.

«Οι αστυνομικοί έλεγχοι συνεχίζονται συστηματικά και σε καθημερινή βάση», σημειώνεται στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.