Skip to main content

Αυτοκτονία η πτώση γυναίκας από τα βραχάκια στην Ακρόπολη - Έκανε τον σταυρό της και έπεσε

Νέες πληροφορίες για τον θάνατο 47χρονης γυναίκας που έπεσε από τα βράχια του Αγίου Παύλου, στην Ακρόπολη - Πρόκειται για αυτοκτονία.

Τραγικό θάνατο βρήκε μια γυναίκα 47 ετών όταν, 20 λεπτά πριν από τη μία το μεσημέρι, έκανε βουτιά θανάτου από τα βράχια του Αγίου Παύλου, στην Ακρόπολη.

Η γυναίκα βρέθηκε στο κενό από ύψος 15-20 μέτρων, με τις πληροφορίες του iefimerida να αναφέρουν ότι τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι.

Έγινε προσπάθεια ανάνηψής της, ωστόσο ανασύρθηκε από την Πυροσβεστική χωρίς τις αισθήσεις της και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τη μετέφερε στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Αρχικά θεωρήθηκε ότι επρόκειτο για δυστύχημα και ότι η γυναίκα γλίστρησε από τα βραχάκια σε μια προσπάθειά της να βγάλει φωτογραφία.

Aυτοκτονία η πτώση της γυναίκας από την Ακρόπολη

Ωστόσο, διαπιστώθηκε πως επρόκειτο για αυτοκτονία. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτοπτών μαρτύρων, η γυναίκα, 47 ετών και Ελληνίδα, όχι αλλοδαπή τουρίστρια όπως είχε αρχικά αναφερθεί, πήρε φόρα, έκανε τον σταυρό της και έπεσε στο κενό.

Την ώρα μάλιστα που έφθασε στο σημείο η Αστυνομία, χτυπούσε επίμονα το κινητό της και, όπως αποδείχθηκε, ήταν ο σύζυγός της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.