Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021
x

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Δ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ

Νεκρός εντοπίστηκε ο πρώην Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Δήμαρχος Αρτέμιδας, Δημήτρης Αλεξόπουλος, στο σπίτι του στα Λεχώνια.

Νεκρός εντοπίστηκε ο πρώην Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Δήμαρχος Αρτέμιδας, Δημήτρης Αλεξόπουλος, στο σπίτι του στα Λεχώνια. Σύμφωνα με το e-volos, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοκτονία με κυνηγετική καραμπίνα.

Η είδηση έχει προκαλέσει "σεισμό" στη Μαγνησία και στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας, ενώ οι Αξιωματικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας διερευνούν την υπόθεση στο πλαίσιο της Προανάκρισης.

Οι γνωρίζοντες πάντως καλά τον Δημήτρη Αλεξόπουλο κάνουν λόγο για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε το τελευταίο χρονικό διάστημα, τα οποία είχαν κακή επιρροή στην ψυχολογία του. Ήταν άγαμος και μετά τον θάνατο της μητέρας του, έμενα μόνος του στο πατρικό του σπίτι στα Λεχώνια.

Ο Δημήτρης Αλεξόπουλος είχε εκλεγεί Δήμαρχος Αρτέμιδας επί τρεις τετραετίες, είχε διατελέσει Διοικητής στο Νοσοκομείο Βόλου αλλά και Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου του Κώστα Αγοραστού κατά την πρώτη θητεία της αιρετής Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από μερικά χρόνια, ο αδερφός του είχε θέσει τέρμα στη ζωή του, κάνοντας χρήση χειροβομβίδας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ