Skip to main content

Αυτόνομη στις εκλογές η ΛΑΕ-Οι υποψήφιοι σε Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης

Όλο το προηγούμενο διάστημα έγινε προσπάθεια να υπάρξει κοινή κάθοδος με την «Πλεύση Ελευθερίας» η οποία, όμως, δεν καρποφόρησε.

Με επικεφαλής τον ευρωβουλευτή Νίκο Χουντή, μετά την παραίτηση του Παναγιώτη Λαφαζάνη, κατέρχεται αυτόνομη στις εκλογές της 7ης Ιουλίου η «Λαϊκή Ενότητα».

Όλο το προηγούμενο διάστημα έγινε προσπάθεια να υπάρξει κοινή κάθοδος με την «Πλεύση Ελευθερίας» της Ζωής Κωνσταντοπούλου η οποία, όμως, δεν καρποφόρησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες πριν από περίπου δέκα ημέρες είχε γίνει συνάντηση ανάμεσα στην κ. Κωνσταντοπούλου και τους Δημήτρη Στρατούλη και Στάθη Λεουτσάκο εκ μέρους της ΛΑΕ, με την επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» να δεσμεύεται ότι θα απαντήσει για το εάν αποδέχεται ή όχι την πρόταση για συνεργασία ως την προηγούμενη Παρασκευή 14 Ιουνίου. Αντί απαντήσεως, όμως, η κ. Κωνσταντοπούλου δύο ημέρες μετά, μέσω συνέντευξης που παραχώρησε απέρριψε ουσιαστικά την πρόταση της ΛΑΕ, λέγοντας πως έγινε κάποια συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών αλλά δεν είχε χαρακτήρα πρότασης συνεργασίας. Έπειτα από αυτό συνεδρίασε το Πολιτικό Συμβούλιο της ΛΑΕ το οποίο αποφάσισε την αυτόνομη κάθοδο του κόμματος στις εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα ψηφοδέλτια της ΛΑΕ στις δύο εκλογικές περιφέρειες της Θεσσαλονίκης, στα οποία συμμετέχουν και οι δύο πρώην βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ Δέσποινα Χαραλαμπίδου και Λίτσα Αμμανατίδου Πασχαλίδου έχουν ως εξής:

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

1.    ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ
2.    ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ ΜΥΡΣΙΝΗ
3.    ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
4.    ΑΦΕΝΤΟΥΛΙΔΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ
5.    ΒΕΡΥΚΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
6.    ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
7.    ΕΞΑΡΧΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
8.    ΚΑΝΑΡΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
9.    ΚΟΥΛΙΟΥΦΑΣ ΑΔΩΝΙΣ
10.    ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΣΤΕΛΛΑ-ΕΙΡΗΝΗ
11.    ΠΑΡΙΣΗ ΕΡΜΙΟΝΗ
12.    ΠΑΡΤΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
13.    ΣΑΜΔΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
14.    ΣΙΑΡΒΑΡΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
15.    ΣΚΟΥΛΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
16.    ΣΟΥΛΤΑΝΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
17.    ΣΤΑΚΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
18.    ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Σημειώνεται πως ο Βασίλης Παρτάλης είναι πρόεδρος του σωματείου συνταξιούχων «Η Συσπείρωση» και συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο ως συνεργαζόμενος καθώς δεν ανήκει στην ΛΑΕ.

Β΄ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

1.    Αβελλά Στέλλα, Ιδιωτική Υπάλληλος
2.    Αμμανατίδου-Πασχαλίδου Ευαγγελία, πρώην Βουλευτής, πρώην έμπορος
3.    Κανταράς Αναστάσιος, συνταξιούχος ΟΤΕ
4.    Κομπογιάννη Δέσποινα, Φοιτήτρια
5.    Μαυρίδης Θεόδωρος, ελεύθερος επαγγελματίας, Ασφαλιστής
6.    Μιχαηλίδου Ναταλία, Ηλεκτρολόγος-Μηχανικός
7.    Πεχλιβάνης Αναστάσιος, συνταξιούχος ΟΤΑ
8.    Τσιμήγκας Βαγγέλης, Αρχιτέκτων-Μηχανικός