Skip to main content

Αυτόπτης μάρτυρας δείχνει Κασιδιάρη για τον ξυλοδαρμό Κουμουτσάκου

Ο μάρτυρας περιγράφει ότι είδε τον 24χρονο συλληφθέντα να συνομιλεί με τον Ηλία Κασιδιάρη στη διάρκεια της συγκέντρωσης των ποντιακών οργανώσεων.

Γενικό πρόσταγμα στο τάγμα εφόδου που επιτέθηκε στον Γιώργο Κουμουτσάκο φέρεται να είχε ο βουλευτής της ΧΑ, Ηλίας Κασιδιάρης, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα. Η κατάθεση του μάρτυρα έχει ήδη συμπεριληφθεί στη σχετική δικογραφία που σχηματίστηκε.

Όπως αναφέρει το Έθνος της Κυριακής, ο μάρτυρας περιγράφει ότι είδε τον 24χρονο συλληφθέντα να συνομιλεί με τον Ηλία Κασιδιάρη στη διάρκεια της συγκέντρωσης των ποντιακών οργανώσεων, αρκετή ώρα πριν και μετά την επίθεση.

Συγκεκριμένα, άκουσε τον βουλευτή να λέει: «Αφήστε τους άλλους, πιάστε τον Κουμουτσάκο».

Σύμφωνα πάντοτε με την κατάθεση που επικαλείται η εφημερίδα, ο μάρτυρας ισχυρίζεται ότι όταν σημειώθηκε η επίθεση και έστρεψε το βλέμμα του προς τον Κασιδιάρη, τον είδε να φωνάζει προς το μέρος των ατόμων που επιτέθηκαν στον βουλευτή της ΝΔ «Λήξις! Λήξις!».

Με ανακοίνωσή του, ο Ηλίας Κασιδιάρης σημειώνει: «Γελάει το πανελλήνιο με το φιάσκο της νέας χρυσαυγειάδας και τους καραγκιόζηδες του καθεστώτος, που νομίζουν ότι θα σταματήσουν την Χρυσή Αυγή στήνοντας ψευδομάρτυρες και διαδίδοντας συκοφαντίες από τις φυλλάδες τους και τα δελτία των 8. Καταθέτω άμεσα αγωγή κατά της εφημερίδας 'Έθνος' και όλων όσων αναπαράγουν τις εν λόγω αθλιότητες.»

πηγή φωτογραφίας news247