Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021
x

ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΓΙΑ ΒΑΛΥΡΑΚΗ: ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΤΑΣΗ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΨΑΡΑ

Ήρθαν σε μία αντιπαλότητα, δεν μπορώ να γνωρίζω, όμως, τι έγινε. Ξεκίνησαν ύβρεις και υπήρχε μία ένταση, αναφέρει ο μάρυρας

Φως στην υπόθεση θανάτου του Σήφη Βαλυράκη δίνει νέα μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος κάνει λόγο για έντονο διαπληκτισμό με ανταλλαγή ύβρεων ανάμεσα στον πρώην υπουργό και έναν ψαρά, λίγες ώρες πριν το θάνατο του πρώτου.

Την ώρα που οι αρμόδιοι αξιωματικοί του Λιμενικού θα εξετάσουν τις επόμενες ώρες τους ιδιοκτήτες τριών αλιευτικών στην Ερέτρια, αυτόπτης μάρτυρας φέρεται να υπέδειξε ότι ίσως ένα από αυτά σχετίζεται με το καταγγελλόμενο περιστατικό της προστριβής του πρώην υπουργού με χειριστή ψαράδικου, πριν από τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Συγκεκριμένα, όπως περιγράφει ο ίδιος μιλώντας στο Open, «ήρθαν σε μία αντιπαλότητα, δεν μπορώ να γνωρίζω, όμως, τι έγινε. Ξεκίνησαν ύβρεις και υπήρχε μία ένταση. Το μόνο που μπόρεσα να ακούσω, γιατί έχει πλήρης ησυχία και ακούγονται όλα μες τη θάλασσα, άκουσα μόνο το καΐκι που του είπε "φύγετε, θα φωνάξω το λιμεναρχείο"». Ενώ συμπλήρωσε, αναφερόμενος στη συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε χθες στο λιμενικό και στην υπόδειξη φωτογραφιών από αλιευτικά σκάφη, πως υπήρχε κάποια ομοιότητα και έτσι έδωσε στην περιγραφή τρία αλιευτικά σκάφη, χωρίς ωστόσο ειναι εντελώς σίγουρος.

Υπενθυμίζεται πως η ιατροδικαστική εξέταση, υπέδειξε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ως αιτία του θανάτου του πρώην υπουργού και ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε επίσης: Βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις η αιτία θανάτου του Βαλυράκη

 

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ