Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019
x

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 27ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΒΙΟΛΟΓΟ (ΦΩΤΟ)

Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες του 27χρονου που επιτέθηκε, κακοποίησε, βίασε και δολοφόνησε την Σούζαν Ίτον.

Στη δημοσιότητα έδωσαν οι αρχές τις φωτογραφίες του 27χρονου που επιτέθηκε, κακοποίησε, βίασε και δολοφόνησε την 60χρονη Αμερικανίδα βιολόγο Σούζαν Ίτον, το μεσημέρι της 2ας Ιουλίου στην Κρήτη.

Πρόκειται για τον Παρασκάκη Ιωάννη του Αποστόλου και της Μαρίας, που γεννήθηκε το 1992 στα Χανιά Κρήτης.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 20 ημερών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, αλλά και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις, ιδίως την εξακρίβωση και άλλων παθουσών που έχουν τελεστεί σε βάρος τους αξιόποινες πράξεις από τον ανωτέρω.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, τηλεφωνικά στον αριθμό 28210-25802 για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ