Skip to main content

Αυτός είναι ο απατεώνας με τα τροχαία που δρούσε σε Δράμα και Καβάλα

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του Βούλγαρου "εισπράκτορα" της σπείρας με τις 5 απάτες και απόπειρες σε βάρος ηλικιωμένων

Με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Δράμας δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του Βούλγαρου "εισπράκτορα" της σπείρας με τις πέντε απάτες και απόπειρες σε βάρος ηλικιωμένων, που έγιναν την περασμένη Παρασκευή και το Σάββατο σε περιοχές της Δράμας και της Καβάλας.

Πρόκειται για τον 44χρονο TSVETAN NAKOV του STOYANOV και της DIMITRINKA, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας μόλις εμφανίστηκε σε μια ηλικιωμένη σε περιοχή της Δράμας και παρέλαβε ποσό το οποίο δήθεν προοριζόταν για να αποφύγει η αδελφή του θύματος τις νομικές επιπτώσεις για θανατηφόρο τροχαίο που υποτίθεται ότι προκάλεσε. Στην κατοχή του κατασχέθηκαν τα χρήματα και ένα κινητό τηλέφωνο.



Όπως διαπιστώθηκε, με την ίδια μέθοδο οι δράστες επιχείρησαν να εξαπατήσουν ακόμη τέσσερις ηλικιωμένους σε περιοχές της Καβάλας ζητώντας τους συνολικά 120.000 ευρώ, χωρίς να τα καταφέρουν. Τις επικοινωνίες με τα υποψήφια θύματα είχαν αναλάβει δυο άγνωστες ακόμη γυναίκες, που τηλεφωνούσαν παριστάνοντας η μια την αστυνομικό και η άλλη την συγγενή τους.

Οι άνδρες της Ασφάλειας Δράμας και Καβάλας συνεργάζονται για να διαλευκάνουν όλες τις δραστηριότητες της σπείρας και να ταυτοποιήσουν τις δυο απατεώνισσες, ενώ ο 44χρονος Βούλγαρος κρατείται μετά την δίωξη που του άσκησε η εισαγγελέας Πρωτοδικών Δράμας για απόπειρα απάτης από κοινού κατ' εξακολούθηση με συνολική ζημία άνω των 120.000 ευρώ και για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.