Skip to main content

Αυτούς κοιτάζει για να ενισχύσει τα μετόπισθεν ο ΠΑΟΚ

Ο Ιβάν Σαββίδης άναψε το πράσινο φως για να μπει σε φουλ λειτουργία το μετεγγραφικό πλάνο του «Δικεφάλου» ενόψει της χειμερινής περιόδου

Η σύσκεψη υπό τον Ιβάν Σαββίδη το πρωί της Δευτέρας, λίγο πριν την επιστροφή του στο Ροστόφ, άναψε το πράσινο φως για να μπει σε φουλ λειτουργία το μετεγγραφικό πλάνο του ΠΑΟΚ για την χειμερινή περίοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Μetrosport» της Πέμπτης, ο Λούμπος Μίχελ ταξίδεψε σε χώρα της Ευρώπης, όντας σε μεταγραφική αποστολή. Σε ό,τι αφορά τους στόχους, ο Κώστας Σταφυλίδης παραμένει το μεγάλο ψάρι με την περίπτωσή του να είναι όμως δύσκολη.

Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» παρακολουθούν πιο στενά τις περιπτώσεις του Εσάν Χατζησαφί του Πανιωνίου και του Λουίς Ρότσα του Παναιτωλικού, που έχουν συμβόλαιο μέχρι το 2019 με τις ομάδες τους, αλλά είναι πιο «βατές» οικονομικά. Όσο για τον Νίκλας Χουλτ; Μπορεί να απασχολήσει εφόσον τελικά μείνει ελεύθερος, διότι ο Παναθηναϊκός του χρωστάει πολλά.

Σε ό,τι αφορά στο στόπερ, από το ελληνικό πρωτάθλημα ενδιαφέρουν οι νεαροί Ενέα Μιχάι και Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, όμως στην τωρινή περίοδο οι «ασπρόμαυροι» ψάχνουν για έμπειρο.