Skip to main content

Παρέμβαση για τις θέσεις στάθμευσης δικύκλων στη Βενιζέλου (vid)

Σήμερα πραγματοποιήθηκαν εργασίες σπασίματος των τσιμεντένιων διαχωριστικών που αυξάνει αυτόματα τις θέσεις για τα δίκυκλα.

Εργασίες στις θέσεις στάθμευσης των δικύκλων πραγματοποίησε σήμερα συνεργείο της Διεύθυνσης Βιώσιμης Κινητικότητας του δήμου Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για εργασίες σπασίματος των τσιμεντένιων κρασπέδων στις θέσεις στάθμευσης στη συμβολή των οδών Μητροπόλεως και Βενιζέλου. Μετά την παρέμβαση αυτή θα έχουν τη δυνατότητα να σταθμεύουν μηχανές μεγάλου κυβισμού.

Τις εργασίες επέβλεπαν ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Κινητικότητας Σωκράτης Δημητριάδης, ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Δημοτικής Αστυνομίας Δημήτρης Δαγκλής, καθώς και ο διευθυντής Τροχαίας Θεσσαλονίκης Θωμάς Γέρμανος.


Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχουν αναρτηθεί στη σελίδα του δήμου τα 34 σημεία στον κεντρικό δήμο με τις 874 θέσεις στις οποίες οι οδηγοί μπορούν να σταθμεύσουν τις μηχανές τους.

Στόχος του δήμου, πάντως, σύμφωνα με τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για θέματα Δημοτικής Αστυνομίας Δημήτρη Δαγκλή είναι ο αριθμός των θέσεων να αυξηθεί σε 1.000.