Skip to main content

Αυξημένες νεφώσεις σήμερα - Μικρή περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας

Ανεβαίνει και σήμερα λίγο η θερμοκρασία - Αυξημένες νεφώσεις θα επικρατήσουν στη χώρα ενώ σε ορισμένες περιοχές αναμένονται βροχές

Μικρή περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας στα ανατολικά και νότια, τοπικά αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα για τοπικές βροχές και καταιγιδες στα νότια. Άνεμοι βορείων διευθύνσεων με εντάσεις έως 6 μποφόρ στα πελάγη.

Πιο αναλυτικά, σήμερα αναμένονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα για τοπικές βροχές και καταιγιδες στα Δωδεκάνησα και στα ορεινά της Πελοποννήσου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 9 έως 28 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 10 έως 33, στην Ήπειρο από 11 έως 30 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 9 έως 32, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 31, στα νησιά του Ιονίου από 13 έως 30 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 12 έως 28-30 ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 29-30 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ και στο Ιόνιο βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις κυρίως στην αρχή της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 32 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις κυρίως στην αρχή της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς.