Skip to main content

Αυξήθηκε η κίνηση στους δρόμους της Θεσσαλονίκης από το πρωί

Οι πρώτες ουρές οχημάτων σχηματίσθηκαν στα φανάρια της Βούλγαρη, λόγω έργων. Χωρίς μποτιλιάρισμα, αλλά με εικόνα «κανονικότητας».

Αυξημένη είναι από νωρίς το πρωί η κίνηση σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Στην περιφερειακή οδό ο αριθμός των οχημάτων θύμισε προ κορωνοϊού εποχές και πλησίαζε σε «κανονική» Δευτέρα, με πολλαπλάσια οχήματα σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Το ίδιο και στην Εγνατία οδό, τόσο στο ρεύμα εισόδου στη Θεσσαλονίκη, όσο και στο ρεύμα εξόδου από το πολεοδομικό συγκρότημα.



Στον δρόμο προς Έδεσσα εκτελούνται εργασίες συντήρησης και είναι σε κυκλοφορία μόνο η μία λωρίδα στον κόμβο εξόδου, χωρίς όμως να δημιουργεί ιδιαίτερα προβλήματα.

Στη Βούλγαρη έχει αυξημένη κίνηση ειδικά στα φανάρια, καθώς έχει κλείσει η έξοδος προς τη Μιχαήλ Ψελλού, με αποτέλεσμα όλα τα οχήματα που κινούνται προς Καλαμαριά να συγκεντρώνονται στο φανάρι και να έχει δημιουργηθεί ουρά από νωρίς. Στη Μιχαήλ Ψελλού εκτελούνται εργασίες αποκατάστασης του κατεστραμμένου οδοστρώματος και κυκλοφοριακές αλλαγές από τον δήμο Θεσσαλονίκης.

Αυξημένη κίνηση έχει και η Εγνατία και η Β. Όλγας, αλλά και το ιστορικό κέντρο της πόλης, χωρίς μποτιλιαρίσματα, αλλά με σαφώς μικρότερες ταχύτητες σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα.