Skip to main content

Μεγάλη ζήτηση για Χριστούγεννα στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο

Κοντά στο 100% υπολογίζεται η πληρότητα για τα καταλύματα στον παλαιό Άγιο Αθανάσιο του Καϊμάκτσαλαν για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων.

Κοντά στο 100% υπολογίζεται η πληρότητα για τα καταλύμματα στον παλιό Άγιο Αθανάσιο του Καϊμάκτσαλαν για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων ενώ οι ξενοδόχοι σχολιάζουν πως η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη για την περίοδο αυτή, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

«Ξεκινήσαμε πάρα πολύ δυνατά. Το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου είχαμε πληρότητα 100%. Είχε λίγο χιόνι και αυτό είναι ένα πολύ καλό πρώτο δείγμα ότι φέτος ο καιρός θα μας κάνει το χατίρι. Φέτος θεωρώ ότι θα μας δώσει όλα όσα μας χρωστάει τόσα χρόνια. Θα έχουμε 100% για τις γιορτές όλες τις μέρες. Όμως δυστυχώς δεν θα μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο γιατί δεν υπάρχουν ελεύθερα δωμάτια. Παρά τα οικονομικά προβλήματα ο κόσμος πηγαίνει εκδρομές για να ξεφύγει από το άγχος και το στρες”, τόνισε στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ , ο ιδιοκτήτης ξενοδοχειακής μονάδας, Γιώργος Ταρσούνας.

Ο ίδιος πάντως τόνισε ακόμα αναφορικά με τις τιμές στην περιοχή ότι στις ταβέρνες οι πελάτες μπορούν να γευματίσουν οικονομικά. «Όλα εξαρτώνται από τα ξενοδοχεία και την περίοδο που θα πάει κάποιος. Όπως μπορεί κάποιος να βρει δωμάτιο με 50 ευρώ έτσι μπορεί να βρει και ταβέρνα που το άτομο περίπου θα βγαίνει 10 ευρώ. Αλλά μπορεί να βρει και ταβέρνα με 15 ευρώ το άτομο. Όλα εξαρτώνται από το τί θα παραγγείλει”, συμπλήρωσε ο κ. Ταρσούνας.