Skip to main content

Αυξημένη συννεφιά και θερμοκρασία έως 15 βαθμούς Κελσίου

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 1 έως 11 βαθμούς), 9 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα δυτικά και χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου αναμένονται για σήμερα 6 Ιανουαρίου, ενώ υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών τις βραδινές ώρες στη Μακεδονία, στη Θράκη και στα Δωδεκάνησα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 1 έως 11 βαθμούς), 9 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 7 έως 15 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 8 έως 16 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 9 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο γενικά από νότιες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και μετά το απόγευμα στο Βορειοανατολικό Αιγαίο ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από νότιες διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ και μετά το μεσημέρι στο Βόρειο Ιόνιο ισχυροί 6 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις παροδικά πυκνότερες και αυξημένη υγρασία τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και αργότερα από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.