Skip to main content

Αύξηση των πωλήσεων της Gazpromneft στην Ελλάδα το 2018

Δημιουργήθηκαν τρία ανεξάρτητα συνεργεία της G-Energy στην Αθήνα, ενώ μέχρι το τέλος του 2018 θα δημιουργηθούν άλλα δύο.

Η Gazpromneft-Lubricants ενίσχυσε την παρουσία της στην ελληνική αγορά, λόγω της αύξησης της ζήτησης κατά 50% το πρώτο εξάμηνο, φθάνοντας τους 1.200 τόνους το 2018.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η έμφαση στις περιφερειακές δραστηριότητες έδωσε ώθηση στην αύξηση των πωλήσεων των προϊόντων της Gazpromneft και της G-Energy. Οι προωθητικές ενέργειες σε συνδυασμό με την περαιτέρω ανάπτυξη της G-Energy Service κατέστησαν δυνατή τη δημιουργία τριών ανεξάρτητων συνεργείων στην Αθήνα, ενώ μέχρι το τέλος του 2018 θα δημιουργηθούν άλλα δύο.

Τα προϊόντα της Gazpromneft-Lubricants έκαναν την εμφάνιση τους στην ελληνική αγορά το 2016, ενώ σήμερα διατίθενται σε περιοχές της Αττικής, της Πελοποννήσου, της Κορινθίας και της Ηπείρου. Αιχμή του δόρατος της εταιρείας είναι τα premium συνθετικά και ημι-συνθετικά προϊόντα, όπως τα G-Energy F Synth 0W-40, G-Energy Service Line W5W-30, G-Energy Far East, Gazpromneft Premium C3 5W-30 και άλλα.

Το ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων προώθησης με στόχο την αύξηση των πωλήσεων, η αύξηση της αναγνωρισιμότητας και η ανάπτυξη ανεξάρτητων συνεργείων υλοποιούνται από έτος σε έτος σε στενή συνεργασία με την ACTIV-EU, επίσημη διανομέα των προϊόντων Gazpromneft-Lubricants στην Ελλάδα.

«Η Ελλάδα είναι μία από τις πιο ελπιδοφόρες αγορές πωλήσεων στην Ευρώπη. Μέσα σε λίγα χρόνια λειτουργίας καταφέραμε να κάνουμε γνωστά τα προϊόντα μας και τους σταθμούς G-Energy Service. Οι δραστηριότητες προώθησης με υποστήριξη επικοινωνίας μέσω του Διαδικτύου, των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης και των σημείων πωλήσεων οδηγούν σε διπλή ή τριπλή αύξηση των πωλήσεων», τόνισε ο Roman Zimovets, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Μάρκετινγκ και Στρατηγικής Ανάπτυξης, Gazpromneft-Lubricants και πρόσθεσε: «Για παράδειγμα, χάρη στη διαφημιστική εκστρατεία της μάρκας Gazpromneft που πραγματοποιήθηκε φέτος, κατορθώσαμε να διπλασιάσουμε τις πωλήσεις μας σε σύγκριση με τους δείκτες του περασμένου έτους».

Από την μεριά του ο Anastas Gaidashov, Γενικός Διευθυντής της ACTIV-EU, Ltd, επίσημου διανομέα των προϊόντων G-Energy και Gazpromneft υποστήριξε πως: «Η συνεργασία με την  Gazpromneft-Lubricants μας επιτρέπει να υιοθετήσουμε τις καλύτερες  πρακτικές ενός από τους κορυφαίους βιομηχανικούς ηγέτες της Ρωσίας και διεθνή κολοσσού και να παρουσιάσουμε στην Ελλάδα δύο ισχυρές μάρκες λιπαντικών - τις Gazpromneft και G- Εnergy. Παράλληλα, το δίπλωμα στο 15ο διεθνές συνέδριο περιφερειακών εταίρων της εταιρείας Gazpromneft-Lubricants για την επιτυχή ανάπτυξη του δικτύου διανομής στην Ελλάδα είναι η καλύτερη αναγνώριση για εμάς και η ώθηση για να ανεβάσουμε κι άλλο τις πωλήσεις».