Πέμπτη 9 Απριλίου 2020
x

ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ

Τι αναφέρουν οι αστυνομικοί υπάλληλοι της Θεσσαλονίκης για τις ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι τους στο αεροδρόμιο.

Τον διπλασιασμό των οργανικών θέσεων στη Διεύθυνση Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης ζητά η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, λόγω της επικείμενης επέκταση του αεροδρομίου «Μακεδονία».

« Ήδη, οι εργασίες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και όπως αναμένεται μέχρι τα τέλη του 2020, οι χώροι του αεροδρομίου θα έχουν υπερδιπλασιαστεί. Αυτή η εξέλιξη, θα αυξήσει σημαντικά τις αρμοδιότητες της ΔΑΚΑΘ και μόνο με διπλασιασμό των οργανικών θέσεων θα κρατηθεί υψηλό το επίπεδο ασφαλείας», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, λέγοντας πως είναι δείγμα σύγχρονης χώρας τα αεροδρόμια να συγκαταλέγονται στους καλύτερα φυλασσόμενους χώρους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία μετά από παρέμβαση των συνδικαλιστών είχε ενισχυθεί για τη θερινή περίοδο με με 30 αποσπασμένους Αστυνομικούς, 20 Δόκιμους Αστυφύλακες και ένα επιπλέον όχημα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ