Δευτέρα 19 Απριλίου 2021
x

ΑΥΞΗΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 50% ΣΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΑΣΘ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ

Τα δρομολόγια αστικών συγκοινωνιών από και προς τον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου αυξήθηκαν περίπου 50% - Σε ποιες γραμμές μπήκαν νέα οχήματα εξυπηρέτησης

Σε αύξηση των δρομολογίων από και προς τον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου κατά περίπου 50% προχώρησε από την αρχή της εβδομάδας ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, κάνοντας αποδεκτό το αίτημα της δημοτικής Αρχής Κορδελιού-Ευόσμου για ενίσχυση των δρομολογίων με επιπλέον λεωφορεία κατά το διάστημα που ισχύει το τοπικό lockdown.

Η διοίκηση του Οργανισμού αύξησε τα δρομολόγια στις γραμμές 19, 21 και 32, ώστε να τηρηθεί το πλαίσιο των αυστηρών μέτρων που επέβαλε η Πολιτεία για την αντιμετώπιση των κρουσμάτων της νοτιοαφρικανικής μετάλλαξης.

Σύμφωνα με τον ΟΑΣΘ, από τα 4 οχήματα που εξυπηρετούσαν τη γραμμή Νο 19 (Ελευθέριο Κορδελιό - Αριστοτέλους), αυξήθηκαν σε 6, αντίστοιχα από τα 5 οχήματα που εξυπηρετούσαν τη γραμμή Νο 21 (Εύοσμος – Αριστοτέλους) αυξήθηκαν σε 8, ενώ από τα 10 για τη γραμμή Νο 32 (Κάτω Ηλιούπολη – Αριστοτέλους) έφτασαν τα 15.

Αίτημα της δημοτικής αρχής ήταν το διάστημα του lockdown στα δρομολόγια να τηρείται το ποσοστό πληρότητας της τάξης του 65%.

«Ευχαριστούμε τη διοίκηση του ΟΑΣΘ που ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα μας. Η αύξηση των δρομολογίων με περισσότερα λεωφορεία είναι ιδιαιτέρως σημαντική για την προστασία της δημόσιας υγείας», τόνισε ο δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, ο οποίος επισκέφθηκε τον τερματικό σταθμό του Οργανισμού στην οδό Αντώνη Τρίτση στον Εύοσμο και συνομίλησε με τους εργαζόμενους.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ