Skip to main content

Αύξηση τζίρου κατά 70% στην Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου 2016

Υπερδιπλασιάστηκε σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά, η συμμετοχή των ηλεκτρονικών καταστημάτων στην Εβδομάδα, που ξεπέρασαν στο σύνολο τα 250.

Υπερδιπλασιάστηκε σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά, η συμμετοχή των ηλεκτρονικών καταστημάτων, που ξεπέρασαν στο σύνολο τα 250, στη φετινή Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου που διοργάνωσε ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου (Greek eCommerce Association - GR.EC.A.) από την 1η μέχρι και την 7η Δεκεμβρίου 2016.

Κατά τη διάρκεια της εν λόγω δράσης, τα eShops είχαν την ευκαιρία να «συστηθούν» στο καταναλωτικό κοινό μέσω της παροχής ελκυστικών προσφορών, ενώ χιλιάδες καταναλωτές είχαν την ευκαιρία να «βιώσουν» την ελληνική online αγοραστική εμπειρία.

Συγκεκριμένα, καταγράφηκε συγκριτική αύξηση του τζίρου κατά 69,59% την συγκεκριμένη εβδομάδα σε σχέση με την αντίστοιχη του 2015, σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε ο GR.EC.A..

Ο θεσμός διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2013 και μέχρι σήμερα αξιολογείται ως ιδιαίτερα επιτυχημένος καταγράφοντας θετικά πρόσημα και καλύτερα αποτελέσματα χρόνο με το χρόνο. Η συγκεκριμένη δράση έχει την υποστήριξη -και τελεί υπό την αιγίδα- του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.