Κυριακή 25 Ιουλίου 2021
x

ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΩΤΑ: ΜΕ ΜΕΤΡΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ

Το μνημόσυνο όπως κάθε χρόνο γίνεται ανήμερα του Αγίου Πνεύματος στην Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα στο Ροδοχώρι της Νάουσας.

Το Σωματείο του Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα, μετά την λήξη της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας και εκδηλώσεών του και τη σταδιακή επανάκτηση ρυθμών κανονικότητας της καθημερινής ζωής, θα πραγματοποιήσει όπως κάθε χρόνο Πάνδημο Μνημόσυνο την ημέρα της Πεντηκοστής, στην Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα στο Ροδοχώρι της Νάουσας.

Η Θεία Λειτουργία (08.00 π.μ.) και το Μνημόσυνο (10.00 π.μ.), που θα πραγματοποιηθούν φέτος την Δευτέρα 21 Ιουνίου , γίνονται εις μνήμην των μοναχών και ηγουμένων της Μονής, των ηρώων και αγωνιστών του Ελληνισμού, καθώς και όλων των αδίκως σφαγιασθέντων κατά τη γενοκτονία του Ποντιακού και Μικρασιατικού Ελληνισμού.

Η Θεία Λειτουργία θα τελεσθεί με συγκεκριμένο αριθμό ατόμων εντός, ενώ θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τα μέτρα προστασίας από την πανδημία. Επιτρέπεται η παρουσία προσκυνητών στους εξωτερικούς χώρους του ναού τηρώντας τα σχετικά μέτρα (διπλή μάσκα, αποστάσεις, αντισηψία).
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ